“Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ” – ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ “ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ” – ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κοινοποίηση:
000

Παρακάτω παρουσιάζουμε το ντοκιμαντέρ που μας έστειλε φίλος αναγνώστης για να δοθεί έμφαση στην πλήρη έννοια της γενοκτονίας.

Διότι η γενοκτονία χαρακτηρίζεται από την αδιάκριτη θανάτωση ενός έθνους μέσω της χρησιμοποίησης όλων των οπλών, άμεσων και έμμεσων, που θανατώνουν τους ανθρώπους βιολογικά, ψυχολογικά, διανοητικά , πνευματικά, ηθικά, πολιτισμικά και ιστορικά. Τέτοια όπλα είναι τα όπλα αφαίρεσης της ανθρωπινής ζωής καθώς και τα όπλα που αφαιρούν τα στοιχεία ενός έθνους, όπως το ψέμα, η προπαγάνδα και γενικά η επιβολή της παραποίησης των πραγματικών ιστορικών γεγονότων από τους νικητές του πολέμου εις βάρος των ηττημένων.

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο: Η αποκάλυψή της πραγματικής γενοκτονίας του γερμανικού έθνους

 Προσοχή !!!
Η ταινία περιέχει σκηνές πολέμου και υλικό έντονης ανησυχίας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. ΠΡΟΣ, “Zombie Nation”..ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ..”ΚΑΘΗΓΗΤΑ”, ΣΕ ΠΟΙΕΣ “ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ” ΑΝΗΚΟΥΝ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ,Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ,Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ? ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ,Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ,Ο ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ,Ο ΧΡΙΣΤIΑΝΙΣΜΟΣ,Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ,Ο ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ,Ο EΛΛHNIKOΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕ’Ι’ΣΜΟΣ?? ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ “ΤΟ ΙΔΙΟ”??? Ε..”ΚΑΘΗΓΗΤΑ”..ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΜΑΣ!!!

  2. Κατά την απόβαση στην Νορμανδία των αγγλοαμερικάνων 60.000 νεκροί άμαχοι μεταξύ των οποίων χιλιάδες παιδιά.
    Οι ίδιοι βομβαρδίζουν τον Φεβρουάριο του ’44 τον Πειραιά με 5.400 αμάχους θύματα και Θεσσαλονίκη με 500 νεκρούς.
    Όταν αποκτούν κυριαρχία στους αιθέρες βομβαρδίζουν ανοχύρωτες γερμανικές πόλεις με 2.650.000 νεκρούς!
    Ο
    Η Αγγλία και η Γαλλία εκήρυξαν τον πόλεμο κατά της Γερμανίας για λογαριασμό των Εβραίων.

  3. Γνωριζει κανενας εδω μεσα οτι το ουρανιο μεταφερθηκε απο αφρικη με γερμανικο υποβρυχιο το οποιο οδηγουσαν αμερικανοι. Πολλα. Γερμανικα υποβρυχια κατασχεθηκαν απο αμερικανους αφου τα βρηκαν εγκαταλειμενα στο λα ροσελ της γαλλιας υστερα απο βομβαρδισμους των αγγλων και επαιξαν το παιχνιδι τους. Μετα ο τρουμαν ριχνει την ατομικη βομβα στη χιροσιμα.

  4. Κοροιδα πιανεστε που μπαινετε σε τετοιο τριπακι.
    Κομμουνισμος, φιλελευθερισμος, εθνικοσοσιαλισμος και γενικοτερα ολα τα (δηθεν) συστηματα
    διακυβερνησης, ειναι τυρακι διαχωρισμου των ανθρωπων απο τους δυναστες του κοσμου
    (και φυσικα οι περισσοτεροι γνωστης καταγωγης). Δειτε τους θεωρητικους τους και θα καταλαβετε.
    Διαιρει και βασιλευε παει η δουλεια εδω και 2000 χρονια.
    Ξυπνηστε !!!!!!

    1. ΠΡΟΣ, “Zombie Nation”..ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ..”ΚΑΘΗΓΗΤΑ”, ΣΕ ΠΟΙΕΣ “ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ” ΑΝΗΚΟΥΝ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ,Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ,Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ? ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ,Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ,Ο ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ,Ο ΧΡΙΣΤIΑΝΙΣΜΟΣ,Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ,Ο ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ,Ο EΛΛHNIKOΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕ’Ι’ΣΜΟΣ?? ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ “ΤΟ ΙΔΙΟ”??? Ε..”ΚΑΘΗΓΗΤΑ”..ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΜΑΣ!!!

  5. ΜΑΚΑΡΙ να είχαν εξαφανιστεί απο τον πλανήτη οι γερμαναραδες…..

    1. ΔΗΛΑΔΗ..ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ? ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ?? “ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ GUTENHOVEN KALERGI”??? ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ..Ο “ΓΙΑΧΒΕ”???

  6. Φοβερό βίντεο όπου το ανθρώπινο δημιούργημα καταλαμβάνεται από τα δαιμόνια.Για τον μεθύστακα μασωνο Τσωρτσιλ μιλάω και για το κάθε ανθρωπόμορφο κτήνος που είχε λίγη εξουσία.τελικα η Γερμανία αποδόθηκε κομμάτι κομμάτι στους Εβραίους έγκλειστους των στρατοπέδων ως αποζημίωση.Φιλοι μου στη Γερμανία που αγόρασαν παλιά σπίτια είδαν με τα μάτια τους τα εβραϊκά ονόματα στα χαρτιά ιδιοκτησίας.Αυτο που με πειράζει είναι ότι τότε κάποιοι (μια χούφτα περιούσιοι)είχαν εκπονήσει σχέδια γενοκτονίας και μείωσης πληθυσμου χωρίς φόβο Θεού.

  7. Μακάρι να τρώγαν άλλους τόσους ναζιστές.. κρίμα που τελείωσαν η μπομπεσ

    1. ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ???

  8. Εγώ ξέρω πως στη Σαλονίκη έρχονται Εβραίοι και Γερμανοί και τα βρίσκουν, τα πίνουν και κάνουν μπίζνες με τις ευχές των Αμερικανών! Κάτι σαν ξέπλυμα της ιστορίας και την ίδια στιγμή τρολαρισμα σε όλο τον κόσμο. Οι κομμουνιστές είναι η αιτία του διχασμού και της παρακρουσης και οι Αμερικάνοι έχουν υποθάλψει και το φόβο και το μίσος όλων των καθαρμάτων της γης για να μας κυβερνάνε! Αυτή είναι η μητέρα όλων των συνομωσιων!

  9. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΜΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ!!!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑΤ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ 12.000.000 ΘΥΜΑΤΑ ΑΜΑΧΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΑΝΩ!!!

    1. πέθαναν εκατομμύρια αμάχων Γερμανών στα στρατόπεδα θανάτου του Άιζενχάουερ όπου δεν επέτρεπαν την είσοδο σε κανέναν, ούτε στον Ερυθρό Σταυρό, αντίθετα με τα στρατόπεδα των Γερμανών όπου οι νεκροί προήλθαν από τους αποκλεισνούς των συμμάχων όπως έγινε με την πείνα στην Ελλάδα

      1. Καλά να πάθουν ρε. Στον διάολο και πιο πέρα. Μπαίνεις στον τόπο μου και θες να υποδεχτώ με λουλούδια; ΨΟΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

    2. λάθος κάνεις, έπαθαν στο περλ χαρμπορ , και μετά ρίξανε 2 ατομικές βόμβες , αυτές που φτιάξανε από τους προαναφερόμενους Γερμανούς αιχμάλωτους. Δεν ήταν ακριβώς τόσο υπεράνω όπως φαίνονται σε αμερικάνικες ταινίες.

  10. Βρε πόνος οι αρχαιολατρες για τα ναζιδια;
    Τους βοηθούσατε όταν έσφαξαν Ελληνίδες μάνες, γιαγιάδες και παιδιά;

    1. ΕΝΩ, ΕΣΥ, Ο ΜΗ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ..ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΝ!!! ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΟ, ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ???

  11. Ναζιστικό ξέπλυμα είναι αυτό..να κατέβει το άρθρο.

    1. Α, τι καλοί οι αγγλοσάξονες και τα κουδούνια. Πόσο μας αγαπάνε….
      Αυτό θέλεις να μας πεις;
      Το άρθρο να διαδοθεί.

    2. ΕΝΩ, ΕΣΥ, Ο ΜΗ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ..ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΝ!!! ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΟ, ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ???

  12. Όταν ως 3ο Ράιχ έχεις προκαλέσει τέτοιο όλεθρο, τόσο θάνατο και ανυπολογιστες καταστροφές σε τόσες πολλές χώρες. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ο αντίπαλος να δείξει οίκτο όταν έχει περάσει στην αντεπίθεση. Εννοείται λοιπόν ότι και οι σύμμαχοι μόλις τους δόθηκε η ευκαιρία όχι μόνο ξεσκισαν τους Ναζί και την Βέρμαχτ αλλά και σχεδόν οποίον/οποία μιλούσε Γερμανικά. Η ιστορική αλήθεια είναι πάντως ότι ειδικά οι Αμερικάνοι έδειξαν κάποιον οίκτο στους ηττημένους Γερμανούς. Λίγο πριν το τέλος του πολέμου εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες της Βέρμαχτ αλλά και απλοί πολίτες. Έκαναν αγώνα δρόμου για να βρουν τους Αμερικάνους και να παραδωθουν σε αυτούς. Δηλαδή σε όσες περιοχές της Γερμανίας δεν είχαν ήδη μπει οι Αμερικάνοι. Για να αποφύγουν την σίγουρα πολύ πιο σκληρή μεταχείριση που θα είχαν αν τους έπιαναν οι βάρβαροι Σοβιετικοι/Ρώσοι. Οι οποίοι ήθελαν να πάρουν σκληρή εκδίκηση για όσα φριχτά τους έκαναν οι Γερμανοί όταν εισέβαλαν στην Σοβιετική Ένωση. Δεν είναι τυχαίο που μετά τον πόλεμο η τότε Δυτική Γερμανία αναπτύχθηκε πάρα πολύ. Ενώ η πρωην κομμουνιστικη ανατολική Γερμανία έμεινε σχεδόν ερείπια.

    1. εσυ εισαι ψεκασμενος μακακας ασε την θεωρια σου οι αμερικανοδειλοι ειναι τοσο δειλα ανθρωπακια βαζουν φωτια στον πλανητη αλλα απο του ασφαλους και οπου και αν πηγαν γινανε ρεζιλι των σκυλιων ασε την θεωρια σου λοιπον ψαξε να δεις τι κανουν οι φιλοι σου στο γκουανταναμο και μετα μιλα και κατι ακομα οι αμερικαλοδειλοι εδωσαν λεφτα μετα για την ανοικοδομηση της γερμανιας που δεν επρεπε να δωσουν τιποτα να εκτελεστουν ολοι τους και σημερα κανουν κουμαντο και στην χωρα μας οι απογονοι των ναζιστων με συνεργασια των απογονων των τοτε συνεργατων τους ξυπνα

    2. Για να το λένε τα μμε με τα “ντοκιμαντερ” και για να τα δείχνει ο “κινηματογράφος” έτσι θα είναι… Αν νομίζεις ότι το 3ο Ράιχ τελείωσε με τον 2ο παγκόσμιο κάνεις λάθος…Την γερμανία αφού της έδωσαν ότι ήθελε δύο φορές πριν τους δύο πολέμους (δυτικοί τιτάνες & σοβιετικοί δικτάτορες- είχαν μεγάλες συμφωνίες με τους γερμανούς) …μετά τη διέλυσαν ολοσχερώς, την ισοπέδωσαν, βομβαρδισμοί,φόνοι, βιασμοί, χάος. Μετά τη μοίρασαν και ο καθένας την έφτιαξε όπως ήθελε… και την έκαναν το μαντρόσκυλο της ευρώπης τελικά, αλλά πάντα στα “τέσσερα” μπροστά στις τράπεζες και στις ΗΠΑ. Εγκλήματα πολέμου δεν έκαναν μόνο οι κομμουνιστές δικτάτορες και οι ναζί, αλλά και οι δυτικοί ουκ ολίγες φορές και ο ναζισμός τους φαίνεται και σήμερα.

    3. ΠΡΟΣ..”Ψεκασμενος Ρωσολαγνος”..ΜΙΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ! ΠΟΙΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ / ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ..ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΜΕΡΗ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ,ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ, ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ 50.000.000.ΝΕΚΡΩΝ??? Ο ΕΥΡΩΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΟΙΦΘΗΣΕΤΑΙ!

      1. Ανυπομονουμε να ακουσουμε την απαντηση σου σοφε γεροντα!!!!

        1. ΠΡΟΣ, “Μπατιρης νεοφιλελε!”…ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΡΩΤΩΝ..ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ?

  13. Και το ανεβάσατε αυτό με δήθεν ειρωνική διάθεση για να γράφουμε από κάτω ότι χεστηκαμε.
    Ο Γερμανικός λαός όντως κι αυτός υποφέρει
    Όλοι οι άνθρωποι το ίδιο είμαστε στα μάτια αυτών που θέλουν να μας εξαφανίσουν ως είδος
    Αυτοί οι πληρωμένοι ηγέτες μόνο περνάνε καλά αλλά προσωρινά
    Κι αυτό αμφισβητούμενο είναι.
    Ο Μητσοτάκης περνάει καλά νομίζετε;;
    Τον έχουνε για κλόουν για να παίρνουν τα λεφτά
    Πιόνι είναι και περισσότερο δυστυχισμένος από σας

  14. Όλους αυτούς τους χέζω
    Κι εσείς τους χεζετε
    Αυτοί δε το ξέρουν.

    1. Τα μνημονια απεδειξαν το αντιθετο, αυτοι χεζουν δημοκρατιες κι ανθρωπινα δικαιωματα, μεσα σε ανοιχτα στοματα.

  15. Να δούμε τι θα τρώτε σε λίγο
    Θα ξεκοκκαλιζετε μεταναστευτικές ακρίδες και θα γράφετε για το pedator.
    Αλλά ουδείς πλέον θα ασχολείται με αυτά τα δευτερεύοντα για τους ανθρώπους που δεν έχουν ήδη να φάνε θέματα και που εσείς θέλετε να τα περάσετε ως δευτερεύοντα. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ όπως τώρα!!!
    Εκτός κι αν είστε αφελείς και πιστεύετε ότι όσοι σχολιάζουν για να κουτσομπολευουν και να σκοτώνουν την ανία τους όπως εγω ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτές τις στημένες μπουρδολογιες του Ανδρουλάκη ο οποίος τώρα ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με άπαντες
    Το είχα προβλέψει.
    Δε θα μας υποδειξετε εσείς τι θα μας ενδιαφέρει.

  16. Πλακα μας κανουν??Βρε του καημενους??Τιεπαθαν στα καλα καθουμενα χωρις να φταινε σε τιποτε!!!!

  17. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους βομβαρδισμούς των Αγγλο-Αμερικάνων στην Ελλάδα την ίδια περίοδο. Μόνο στον βομβαρδισμό του Ιανουαρίου 1944 πέθαναν 6000 Πειραιώτες. Οι Αμερικάνοι κατέστρεψαν μέχρι και τις εκκλησίες που κατέφυγε ο κόσμος θεωρώντας ότι δεν θα τις βομβαρδίσουν. Σε μία από αυτές που βομβαρδίστηκε κάηκαν ζωντανοι 500 ΕΛΛΗΝΕΣ μέσα.

    Και οι Άγγλοι ήταν υπεύθυνοι για την πείνα του 1941-1943 γιατί απέκλεισαν όλους τους θαλάσσιους διαδρόμους και αν μπορούσαν να μεταφερθούν τρόφημα στην Αττική.

    1. Οι Αγγλο-Αμερικάνοι έκαναν τα ίδια στην Ελλάδα.
      Μόνο σε μία επιδρομή τον Ιανουάριο 1944, σκότωσαν 6000 Έλληνες, κυρίως γυναίκες και παιδιά, στον Πειραιά.
      Γκρέμισαν ακόμα και τις εκκλησίες που είχαν καταφύγει ο κόσμος. Μούγκα για πόσους Έλληνες σκότωσαν από βομβαρδισμούς πόλεων απλά για την πλάκα τους.

      Μόνο στην Δρέσδη έκαψαν ζωντανούς 400.000 γυναίκες και παιδιά. Περισσότερους απ’ ότι σκότωσαν οι 2 πυρηνικές σε Ναγκασάκι και Χιροσίμα.

      1. δε σημαδευαν εκκλησιες, οι βομβαρδισμοι τοτε γινονταν στα τυφλα, απλα αμολαγανε τις βομβες στη περιοχη και οπου πεσουν

      2. Εχεις δικιο για τα εγληματα των αμερικανων κυριως αλλα και αγγλων και γαλλων σε καποιο βαθμο, τα παραδειγματα ειναι ατελειωτα σε πολλες χωρες..-

    2. Είσαι εσύ που να τα καταλάβεις όλα αυτά. Βέβαια εσάς σας έσφαζε ο ίδιος ο ηγέτης της σας ο Στάλιν και το απολαμβανατε! Έτσι είστε όλα τα κουμμουνια ανώμαλοι μέχρι το κόκαλο. Τζάμπα λοιπόν ξεκίνησε τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο ο Χίτλερ.

    3. NAI ΡΕ ΒΛΑΚΑ στην μουρη σου επανω μαλιστα..!!
      Ειναι ΑΞΙΟΛΟΓΟ και μονο για το γεγονος, οτι απο τον κινηματογραφο μεχρι τα videogames, οι NAZI ηταν παντα οι κακοι της υποθεσης, συνωνυμο της καταστολης-σαδισμου-εγκληματιων κλπ. κλπ. Και αποκρυπτουν οτι τα “ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ Πολέμου” τα εκαναν οι λεγομενοι συμμαχοι και οι Κομμουνιστες.!!!

Comments are closed.