Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών λέει “ναι” στη χορήγηση του επιδόματος στους δικηγόρους

Κοινοποίηση:
dikastirio2

Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών (ΕΔΔ) με σημερινή ανακοίνωσή της εκφράζει την αντίθεσή της στην εξαίρεση των δικηγόρων από την χορήγηση του επιδόματος των 800 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η ΕΔΔ αναφέρει:

«Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών θεωρεί άδικη την εξαίρεση των αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων από το επίδομα των 800 ευρώ, αφού και αυτοί πλήττονται από τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης και στηρίζει το δίκαιο αίτημα δικηγόρων και Δικηγορικών Συλλόγων να υπαχθούν και εκείνοι στο συγκεκριμένο μέτρο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εσεις οι διοικητικοι δικαστες και του ΣτΕ εχετε παθει ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ,εμφανιζομενοι 3-4 φορες το μηνα στα δικαστηρια,χωρις συζητηση.Καθεσθε!…Σε αντιθεση με σας, οι δικαστικοι των πολιτικων δικαστηριων πηγαινουν σχεδον καθε μερα και επιπλεον εχουν και ακροατηρια.Ολοι τους ειναι και αναπληρωματικοι.Τελος, πηγαινουν αναξαρτητα απο το συνηθες ωραριο, και για μελετη στην εισαγγελια των ποινικων υποθεσεων,για τις οποιες βγαζουν αμεσα αποφασεις.Εσεις κρατειτε τις υποθεσεις(απλες) 3 χρονια στο συρταρι ,τις παρουσιαζετε στο δικαστηριο και θελετε αλλα τοσα χρονια ,για να εκδωσετε αποφαση.Δηλ. κλαινε οι χηρες ,κλαινε και οι παντρεμενες.

Comments are closed.