Ηράκλειο: Σήμανση για κλάματα – Δείτε που έβαλαν πινακίδα με Stop

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η σήμανση είναι σαν να μην υπάρχει στον συγκεκριμένο δρόμο στο Ηράκλειο. Η πινακίδα είναι στραμμένη προς τους πεζούς και όχι προς τους οδηγούς…

Ένα ακόμα περιστατικό με λάθος τοποθέτηση σήμανσης καταγράφηκε στο Ηράκλειο προκαλώντας ερωτήματα στους πολίτες. Αυτή τη φορά μία πινακίδα του STOP έχει τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο που δεν είναι ορατή από τους οδηγούς που διέρχονται τον δρόμο αλλά από τους… πεζούς που είναι έτοιμοι να περάσουν τη διάβαση.
Το περιστατικό αυτό, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του cretapost.gr, σε κεντρική διασταύρωση της πόλης και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Παπανδρέου – Μίνωος. Όπως βλέπετε στις εικόνες, η πινακίδα του STOP είναι στραμμένη προς την διάβαση των πεζών και όχι από την πλευρά που βρίσκεται το φανάρι.

Εύλογα δημιουργείται η απορία πώς σε ένα τόσο κεντρικό δρόμο δεν το έχουν παρατηρήσει οι άνθρωποι της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου ώστε να το διορθώσουν.

 

 

Το χειρότερο είναι πως αυτό δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό καθώς λίγες ημέρες πριν είχε γίνει θέμα συζήτησης ένα φανάρι που ενώ είχε φύγει από τη θέση του κάποιοι το έδεσαν εντελώς πρόχειρα και με λάθος τρόπο με αποτέλεσμα να ρυθμίζει την κυκλοφορία στο… πεζοδρόμιο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Γιατι λαθος ; Μπορει εκει κοντα να μενει η χιονατη με τους 7 μικρους νανους…αυτοι οταν οδηγουν πως θα βλεπουν τις πινακιδες;Απλα οι ανθρωποι σκεφτηκαν για μια στιγμη out of the box!

Comments are closed.