Ηράκλειο: Έπεσε τεράστιο πεύκο στη μέση του δρόμου! Από θαύμα δεν είχαμε θύματα και ζημιές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΔΕΝΤΡΟ

Αστυνομία και πυροσβεστική έσπευσαν άμεσα στο σημείο – Κλειστό το ένα ρεύμα του δρόμου

Μεγάλη αναστάτωση το απόγευμα της Τετάρτης (19/6) στην περιοχή του Μασταμπά και πιο συγκεκριμένα στην οδό Β. Σμπώκου, καθώς έπεσε ένα μεγάλο πεύκο με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος, ενώ από θαύμα δεν είχαμε θύματα και ζημιές, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το δέντρο δεν έκοψε απότομα και το είδαν οι διερχόμενοι οδηγοί.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα ένα όχημα με δύο άνδρες, καθώς και η Υπηρεσία Πρασίνου για την κοπή και την απομάκρυνση του δέντρου από το δρόμο. Την ίδια ώρα στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες της Τροχαίας, όπου έκλεισαν τον δρόμο, αλλά και για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες άμεσα κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός του Δήμου (Πολιτική Προστασία, Υπηρεσία Πρασίνου, Καθαριότητα και Δημοτική Αστυνομία). Την επιχείρηση συντονίζει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Καραντινός. Την ίδια ώρα στο σημείο βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ηρακλείου κ. Νίκος Γιαλιτάκης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΟΨΤΕ ΤΑ, ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ!!! ΠΕΡΣΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΕΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!!ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ!!!

Comments are closed.