Ηλιούπολη: Κάλεσε την αστυνομία για παράνομη λειτουργία με… cd του Χριστόδουλου

Κοινοποίηση:
xristodoulos

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

Όπως ανέφερε σε καταγγελία του ο προϊστάμενος του Ναού Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, τα πάντα ξεκίνησαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Κάτοικος της περιοχής περνώντας από την εκκλησία, άκουσε από το εσωτερικό του ναού δοξολογία. Φανερά εκνευρισμένη η γυναίκα εισέβαλε στο εσωτερικό και άρχισε να φωνάζει δυνατά: “Έχετε λειτουργία…Έχετε λειτουργία… την αστυνομία”.

Στον Ιερό Ναό, ωστόσο, δεν πραγματοποιούνταν καμία Θεία λειτουργία εκείνη την ώρα, απλά ακουγόταν ένα cd με την φωνή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου από live ηχογράφηση.

Στον χώρο, μάλιστα, εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν κανένας πιστός, πέρα από τους ανθρώπους του ναού που προετοίμαζαν τα πάντα για τη βραδινή Αναστάσιμη Λειτουργία. Η γυναίκα, αν και δεν άργησε να καταλάβει το λάθος της, όχι μόνο, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά πήγε και υπέβαλε καταγγελία, με αποτέλεσμα στον Ναό να εμφανιστούν αστυνομικοί του Α.Τ. Ηλιουπόλεως. Στην καταγγελία της φυσικά και δεν ανέφερε για το cd με τη φωνή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου.

Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τι ακριβώς είχε συμβεί, μετά τη συνομιλία που είχαν με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου, έγραψαν την αναφορά τους κι έφυγαν. Καταγγελία έκανε στη συνέχεια και ο πρωτοπρεσβύτερος του Ναού, ζητώντας να μάθει τα στοιχεία του ατόμου που προέβη στην κακόβουλη πράξη, με σκοπό να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Δείτε την καταγγελία:

714935_3f00f35890-8c00485c45adcf0f

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΣΑ !!!!

  2. Η Σφραγίδα ή το Χάραγμα της Αποκαλύψεως του Ιωάννη είναι η (νοητή) χάραξη της πορείας εκείνων που δεν ποιούν τα του Χριστού με τα έργα τους και με τα λόγια τους. Αυτοί χαράσσουν πορεία ζωής τα αντίθετα απόσα συμπεριλαμβάνονται στην μία οδό που έδειξε ο Χριστός.
    Εκείνων που ακολουθούν την παιδεία του σατάν (δηλ την παιδεία των εβρ@αίων), όπως μας την προβάλουν τα ΜΜΕ, πληρωμένοι ελληνόφωνοι θεολόγοι κλπ, ως όργανα αυτών των αντιχρίστων (πορνεία, ανωμαλία, κουτσομπολιό, ψέμματα, παραποίηση αλήθειας, μάγια, αποθέωση παθών, κλπ).

    Σήμερα, εν έτη 2020, ποιος ακολουθεί την οδό του Χριστού; Για αυτό και ο Απόστολος Ιωάννης είπε “Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί,καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν·”

    Οι άνθρωποι αυτοί είναι ήδη σφραγισμένοι νοητά. Ακόμα και αν πηγαίνουν στις εκκλησίες και προσεύχονται και κάνουν μεγάλους σταυρούς ή ό,τι άλλο του “φαίνεσθαι”, δεν ανήκουν στον Χριστό, αλλά με την δική τους βούληση ποιούν τα αντίθετα της διδασκαλίας του Κυρίου.

    Η αποκάλυψη του Ιωάννη αναφέρει ότι θα γίνει “στο δεξί χέρι και το μέτωπο”. Όπως λέει και ο μοναχός Μάξιμος “στο δεξί χέρι συμβολίζονται όλα τα καλά έργα και οι ενάρετες πράξεις μας και στο μέτωπο βρίσκεται ο νους του ανθρώπου που παίρνει τις τελικές αποφάσεις για όλα τα θέματα, εάν θα συγκατατεθούμε στην αμαρτία ή όχι”.

    Αφού λοιπόν ο κάθε “πιστός” έχει το νοητό αυτό σφράγισμα (πάντα κατ΄επιλογή του) τότε θα έρθει και το τυπικό σφράγισμα, αισθητά πια για να οριστικοποιήσει και με την βούλα σε ποιον ανήκει, να σφραγίσει την άρνησή του στον Χριστό.
    Μέχρι και την τελευταία στιγμή προ του αισθητού χαράγματος ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία να απαρνηθεί τον κακό του εαυτό και να επιστρέψει ως ο άσωτος υιός στην αγκαλιά του Πατέρα Θεού.

    “Ὅ χείλεσι μόνον ὁμολογῶν τόν Χριστόν, ἀρνησάμενος δέ τοῖς ἔργοις, οὐκ ἔστιν ἐν αὐτῷ, οὐδέ ἔχει αὐτόν ἐν ἑαυτῷ. μόνου καί παντός μετόχου τυγχάνοντος τοῦ ἐν αὐτῷ πάντα ποιοῦντος. Τότε συγχώρησις γίνεται τῶν προεπταισμένων, ὅταν ἔργα μετανοίας μετά ταῦτα τελεσθῇ. Εἰ γάρ τις ἔτι πράττων τά ψεκτικά καί κολαστέα, προσποιεῖται μετάνοιαν, οὐ τεύξεται συγχωρήσεως, ἔτι πράττων τά ἀπηγορευμένα”, (Ἁγίου Ἰωάννου Δαμασκηνοῦ P.G. 95,1169).

    Σήμερα ποιοι δεν είστε σφραγισμένοι ήδη νοητά; Για σκεφτείτε…
    Δυστυχώς σήμερα οι πλείστοι των ποιμένων είναι ήδη νοητά σφραγισμένοι, είναι το δέντρο της κατάρας των Ελλήνων, οι υπηρέτες του θηρίου.

  3. Σαφως και δεν συμφωνω με την καταγγελια της `κυριας`.Ομως απο την αλλη ουτε οι ιερεις επρεπε να προχωργησουν σε καταγγελια και να ζητουν τα στοιχεια της.
    Ο Ιησους τραβηξε τα πανδεινα και αυτο που ειπε πανω στον σταυρο του μαρτυριου,επρεπε να πουν και οι ιερεις. “Αφες αυτοις ου γαρ οιδασι τι ποιουσι“..

  4. Μάς έχουν ΠΡΗΞΕΙ τα … οι διάφοροι / διάφορες “ευαίσθητοι” – Αναίσθητοι καί κάθε λογής άθεοι, αγράμματοι καί κομπλεξικοί ΦΕΛΛΟΙ !!! … Ας μείνει “ήσυχη” η “κυρία” πού έκανε την μήνυση, αλλά έχει ο καιρός κάτι γυρίσματα … !!!

  5. Με λιγα λογια,μια ξευτιλισμενη δαιμονισμενη σατανιασμενη,βρωμιαρα,αθεη,μπολσεβικα εκανε ψευτικη καταγγελια,παρολο που επιτρεπεται η λειτουργια κεκλεισμενων των θυρων.Ψοφο στην καργιολα

  6. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ

  7. Παλιο καριολα κορη δωσίλογου απο την εποχη του 40 κανονικα θελει βαζελίνη και κονταρι στον κ@λο μεχρι να τις βγει απο το στομα της………Κ@…….λας……….

    1. Ανδρέα….ΕΞΟΔΑ φίλε..Ο κι όχι Ω! Υπάρχουν τόσοι διορθωτές ας μην βγάζουμε τα μάτια μας ήμαρτον! Η γλώσσα μας είναι ιερή, την έχουν κάνει που την έχουν σαν τα μούτρα τους οι πολιτικάντιδες, ας μην την βιάζουμε και μεις τόσο εύκολα για τον Θεό δηλαδή.

Comments are closed.