Ηλεκτρονικές Ταυτότητες: Έτσι θα τις μπλοκάρουμε! ΑΝΑΤΡΟΠΗ! – Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΤΕΝΗ

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το κανάλι “Βetty Direct” στο YouTube:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Γιατί αλλάζει ο κόσμος τις Ταυτότητες;
    Οι Ταυτότητες αν δεν έχουν φθορά, και είναι ευανάγνωστες γιατί να αλλαχθούν και να επανεκδόθουν!!!
    Οι Ταυτότητα δεν μπορεί να έχει λήξη!!!! Τι είναι!!Μακαρόνια ή όσπρια!
    Ή 1602/2021″ απόφαση ΣτΕ έχει γνωμοδότησει, ότι και πέραν της 15 ετειας έχει πλήρη ΝΟΜΙΚΉ Ισχυη

  2. Αν πιστεύετε ότι οι νέες ταυτότητες περιέχουν τσιπάκι του Αντιχρίστου, τότε κάντε έναν αγιασμό στην ταυτότητα και τέρμα ο Αντίχριστος.

  3. Οι νέες ταυτότητες έχουν το τσιπάκι του Αντιχρίστου. Μην τις πάρετε.

    1. Τη κουλα ομως να την πάρουμε π@ρτουζα ε;

  4. Μήπως στο τσιπ ενεργοποιείται κάποια κρυφή λειτουργία από τους δορυφόρους που έχουν στείλει στο διάστημα σε συνδυασμό με το 5G και η οποία θα ενεργοποιηθεί όταν όλοι οι πολίτες της Ευρώπης πάρουν τις νέες ταυτότητες; Μήπως είναι ένα αόρατο βιολογικό όπλο γιατί αυτοί δεν θέλουν να μας ελέγξουν (μας ελέγχουν ήδη) αλλά να μας σκοτώσουν, να μειώσουν τον πληθυσμό της γης.

  5. Οι Άγγλοι δεν τις πήρανε, ξεσηκώθηκαν.οι Ελβετοί δημοψήφισμα και 65%ειπαν όχι. Εμείς οι μαλακές πρώτοι στα εμβόλια πρώτοι στις ταυτότητες, πρώτοι στο ψηφιακό νόμισμα.

    1. Αφού εδώ δεν κάνουν δημοψήφισμα και όταν έκανε ο προδότης το όχι το έκανε ναι. Δεν βλέπεις ότι πλέον είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που πρωτοπορεί σε όλα τα κακά, τα άδικα και τα στημένα. Αφού η διαφθορά είναι πλέον σε όλο το σύστημα και δεν λειτουργεί τίποτα όπως ορίζει το Σύνταγμα και οι νόμοι. Τέλος.

    2. Πρώτον, η Αγγλία και η Ελβετία ΔΕΝ ανήκουν στην ΕΕ.
      Δεύτερον, αυτές οι χώρες έχουν άλλα ηλεκτρονικά συστήματα που επίσης δεν θα σ’ αρέσουν.
      Π.χ., η Αγγλία έχει κάμερες κάθε δέκα μέτρα, παντού.
      Άιντε, δεν ξέρετε που πάνε τα τέσσερα, δεν έχετε βγει απ’ το κατσικοχώρι σας αλλά έχετε άποψη τι κάνουν οι άλλες χώρες…

  6. Όπως και με τα μπόλια δηλητήρια έτσι και με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες να τα βάλετε στον πάτο σας!!
    Ανυπακοή!!Κρατάμε γερά αδέρφια δεν λυγίζουμε κι αντιστεκόμαστε!!ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ – ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΤΠ!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

  7. Την κάρτα την θέλουν για μελλοντική χρήση. Θα την συνδέσουν με το ψηφιακό χρήμα. Και αν είσαι καλό παιδι θα έχεις πρόσβαση στον λογαριασμό σου, αν όχι…..αντε γεια. Ούτε σούπερ μάρκετ δεν θα μπορείς να πας.

    1. τους κοβεις και την εφορια και ας πανε να κλεψουν ο ενας τον αλλον ……μη το παιζεις εξυπνος

    2. Πάντως επαρχία που ήμουν διακοπές δεν ασχολείται κανείς με τέτοια πράγματα. Ζούν ωραία και πληρώνουν μετρητά. Όσο για το χρήμα ποτέ δεν θα καταργηθεί μιας και οι παράνομες δραστηριότητες και οι μαύρες δοσοληψίες γίνονται και θα γίνονται με ευρωπουλα ή ότι άλλο νόμισμα. Μην ψαρωνετε με ότι ακούτε.

  8. Σύμφωνα με την απόφαση Α.Π. 1602/2021 η ταυτότητα είναι ισχυρή και μετά τη λήξη της

  9. Δεν θελεις νεα ταυτοτητα ? βαλτην στο φουρνο μικροκυματων και παπαλα το τσιπακι ….

  10. Αφού μας παρακολουθούν με τα κινητά τί νόημα έχουν οι ταυτότητες ως μέσο υποδούλωσής μας; Ίσως έχουν, όπως βλέπαμε στις ταινίες Τζέηιμς Μποντ ή στο Όνομα του Ρόδου του Έκο που ο καλόγερος που ξεφύλλισε το βιβλίο μολύνθηκε από το δηλητήριο, ένα αόρατο δηλητήριο που το ενεργοποιούν μόλις πάρει κάποιος την ταυτότητα στα χέρια του και ή αυτόματα ή σταδιακά εισέρχεται στον οργανισμό και τον μολύνει. Ίσως να υπάρχει και στο μηχάνημα που παίρνουν τα αποτυπώματα σε αόρατο μελάνι.

  11. Κάτι άλλο έχουν μέσα οι πουστοταυτότητες, που δεν μας το λένε.

  12. Είπαμε να είμαστε ρεαλιστές και λογικοί. Μη γράφετε και μην ακούτε ότι να ναι. Το σύστημα είναι μπουκωμενο χρήμα άρα πανίσχυρο και δεν υπάρχει περίπτωση τίποτα απ’αυτά που έρχονται να μην γίνει γιατί πολύ απλά υπάρχουν οι λαδωμενοι και οι ηλίθιοι απ’τη μια και μια μειοψηφία απ’την άλλη που για να γίνει πλειοψηφία κάποια στιγμή χρειάζεται ένα Θοδωρή ή Ιωάννη ή Γιώργη και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Comments are closed.