Ηλεία: Στις φυλακές Γρεβενών ο φονιάς της Βασιλικής – «Να τον βασανίσουν όπως βασάνισε το κοριτσάκι μου»

Κοινοποίηση:
ileia-drastis-xr

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής, στην Ηλεία.

Η διαδικασία της απολογίας του ολοκληρώθηκε και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Ηλείας οδηγήθηκε στη φυλακή, όπως αναμενόταν.

Ο 37χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών την Κυριακή. Την ίδια ώρα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο βεντέτας καθώς την ημέρα της κηδείας, έκαψαν το σπίτι του δράστη ενώ η οικογένειά του έχει μετακομίσει.

Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης

«Κάθε μέρα κομμάτια είμαι, από την Κυριακή που έχω χάσει το κοριτσάκι μου. Η Βασιλικούλα ήταν ένα αγγελούδι. Ήθελε να γίνει γιατρός χωρίς σύνορα. Έντεκα χρονών κοριτσάκι και να το σκέφτεται αυτό. Και αύριο θα παραλάβω το τρίτο τρίμηνο τους βαθμούς της. Άμα το είχα φανταστεί, δεν θα έβγαζα χαρτιά να βαφτίσει το κορίτσι μου το παιδάκι του». Σε ερώτηση για το εάν η Βασιλική είχε δώσει ραντεβού με τον δράστη, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, η μητέρα της απάντησε:

«Αυτό είναι ψέματα. Ό,τι και να λέει, τα λέει για να καλύψει τον εαυτό του. Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Μα πώς είχε τα μούτρα να φέρει την νύφη του, τον αδελφό του και την παιδική μου φίλη; Πώς είχε τα μούτρα το πρωί, 04:30 η ώρα, που έψαχνα εγώ το κορίτσι μου; Πώς κοιμήθηκε; Όπως βασάνισε το κοριτσάκι μου, οι πιο πολλοί βαρυποινίτες που έχουν κάνει χρόνια φυλακή, να τον βασανίζουν κάθε μέρα, κάθε δευτερόλεπτο. Αυτός μπορεί να το τελείωσε το παιδί μου μια και έξω, αλλά αυτόν θέλω να τον βασανίσουν σιγά σιγά. Να τον τυραννάνε. Δεν έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου (από την οικογένεια του δράστη) και ούτε θέλω. Δεν πρόκειται να επικοινωνήσω ούτε μαζί τους, ούτε με κανέναν. Το κοριτσάκι μου δεν γυρίζει πίσω. Να μου πούνε, τι; Έχεις δίκιο; Το κορίτσι μου δεν το φέρνει πίσω. Το πήρε άδικα ο Θεούλης.

Απ΄ ότι ακούγαμε , είχε ‘’φάει’’ 18,5 χρόνια και τον αφήνουν στα 9. Ποιοι δικαστές αφήνουν ελεύθερο για βιασμό; Ποιοι; Κανείς δεν τον αφήνει. Αυτοί για ποιον λόγο τον αφήσανε; Γιατί άμα ήταν μέσα αυτός ο φονιάς του κοριτσιού μου, το κοριτσάκι μου θα ζούσε. Νομίζαμε πως ήταν αθώος. Δηλαδή, θα μου άρεσε εγώ σαν μάνα να στεφανώσω αυτόν και μετά να βαπτίσω το παιδί του με το κοριτσάκι μου; Άμα ήξερα ότι έχει κάνει αυτό; Δεν θα λέρωνα τα χέρια μου καταρχήν, να του περάσω τις βέρες με έναν βιαστή. Θα προτιμύσα να μου τα κόψει ο θεός παρά να του περάσω βέρα και να του λαδώσω το παιδάκι, αν ήξερα ότι ήταν αλήθεια. Αλλά πού να πάει το μυαλό μου; Λέω, δικαστές είναι, ξέρουνε.

Αν όμως, τον είχαν δικάσει, αυτή τη στιγμή το παιδάκι μου θα ήταν εν ζωή. Η 14χρονη(που τον είχε καταγγείλει) είναι συγγενής μας. Την βγάζανε μουρλή, ότι τα έβγαζε από το μυαλό της. Δεν το πιστεύαμε το κορίτσι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: