Ηλεία: Νέα μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Κολοκυθά – Εκκενώνεται η Δάφνη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (09/09) σε δασική έκταση στο Δήμο Ήλιδας, η οποία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες, οι φλόγες κινούνται από το χωριό Κολοκυθά προς το χωριό Δάφνης και για αυτό δόθηκε οδηγία για εκκένωση, καθώς η φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά στην κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κινδύνεψε η Ι.Μ. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στον Άγιο Ηλία Πηνείας, αλλά μετά την αλλαγή της φοράς του ανέμου ο κίνδυνος ξεπεράστηκε άμεσα. Ωστόσο, η πυρκαγιά ξέφυγε προς την αντίθετη κατεύθυνση, πηγαίνοντας πλέον προς τη Δάφνη.

Στο σημείο επιχειρούν 66 πυροσβέστες με 23 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Στην ίδια περιοχή είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά και πριν από περίπου έξι ημέρες, σε χορτολιβαδική έκταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τούς εμπρηστές τούς συντονίζουν σίγουρα πράκορες τού Ερντογάν μέ τά κινητά τηλέφωνα.Τόσες φωτιές ταυτόχρονα σέ όλη τήν Ελλάδα καί ο γουρλομάτης πάει αυριο στήν Τουρκία γιά νά προσκυνήσει.”Φωτιά καί τσεκούρι στούς προσκυνημένους”.Χρυσά καί διαχρονικά λόγια τού μεγάλου Γέρου τού Μωρια.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.