Ηλεία: «Δεν είχα δει ποτέ τη Βασιλική να μην χαμογελάει» συγκινεί ο δάσκαλος της 11χρονης

Κοινοποίηση:
[8Υ

Συγκλονισμένη εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία στην Ηλεία από την άγρια δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής από τον 37χρονο θείο της.

Η σορός της άτυχης Βασιλικής εντοπίστηκε στον οικισμό Καταρράχι, ανάμεσα στην Αρετή και στα Λεχαινά στην Ηλεία, σε απόμερο σημείο, ενώ ο θείος της πριν τη δολοφονήσει φέρεται να επιχείρησε να τη βιάσει.

Η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής τελέστηκε χθες Τετάρτη σε κλίμα βαθιάς οδύνης. Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς του δράστη έχουν φύγει από το χωριό.

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια του δασκάλου της 11χρονης Βασιλικής στο Live News.

«Την είχα τα 3 τελευταία χρόνια. Ήταν ένα πρόσχαρο και γελαστό παιδί, ένα παιδί που δεν μου δημιουργούσε προβλήματα, που συμμετείχε στα μαθήματα. Ήταν ένα αγαπητό παιδί. Με ρώτησε ένας συμμαθητής της «τελικά, που πάει η Βασιλικούλα τώρα; Γίνεται πεταλουδίτσα άσπρη και πετάει;». Είμαστε συγκλονισμένοι. Ήθελε να γίνει γιατρός, όπως όλα τα παιδάκια είχαν τα όνειρά τους. Το χαμόγελό της».

«Πάντα αντιμετώπιζε τα πράγματα με αισιοδοξία. Εγώ, δανείζομαι το χαμόγελο της Βασιλικής, το χαμόγελό της και πάντα η θετική της διάθεση. Δεν είχα δει ποτέ τη Βασιλική να μην χαμογελάει. Πιστεύω, ότι κάθε μέρα που πηγαίνω στο σχολείο θα την δω. Θα τη δω στο θρανίο της και θα την δω και στην καρεκλίτσα της».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: