Ηλίας Μόσιαλος: “Έξι εμβόλια προστατεύουν 100% από νοσηλεία ή θάνατο ύστερα από λοίμωξη Covid-19″(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
μοσιαλος

Έξι εμβόλια είναι κατά 100% αποτελεσματικά, όσον αφορά την προστασία που παρέχουν από νοσηλεία ή θάνατο, εάν μετά τον εμβολιασμό κάποιος κολλήσει κορωνοϊό, είτε το επικρατούν στέλεχος στην Ευρώπη είτε την παραλλαγή που κυκλοφορεί κυρίως στην Αγγλία.

Αυτό αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE), ο οποίος παραθέτει και σχετικό πίνακα. Τα έξι εμβόλια είναι των Pfizer/BioNTech, Moderna, Οξφόρδης/AstraZeneca
, Johnson & Johnson, Novavax και το ρωσικό Sputnik.

 

Pinakas_mosialos

 

Κάνει λόγο για «τεράστια επιτυχία των εμβολίων» και επισημαίνει «πως για το στέλεχος της νότιας Αφρικής χρειαζόμαστε περισσότερα επιδημιολογικά και κλινικά στοιχεία για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα».

Όπως επισημαίνει, «ίσως κάποιοι να εκτεθούμε στον ιό, αφού εμβολιαστούμε. Αλλά ελπίζω να είναι καθησυχαστικό να γνωρίζουμε πως, έχοντας κάνει το εμβόλιο, δεν χρειάζεται να φοβόμαστε τόσο για τον εαυτό μας. Και θα συνεχίσουμε να προσέχουμε και τους άλλους που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα, προσέχοντας για κάποιους μήνες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Βρε κάτι πανηλίθιοι…Και ποιος σε ρώτησε ιατρέ μου; Πολύ μίζα πολύ μίζα σε κακή μεριά….

  2. ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ !!!

  3. Αυτοί που ψάχνουν τα fake news που είναι; Μόνο όπου διατάσσει η κυβέρνηση. Οι εταιρίες έχουν δώσει άλλα νούμερα για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

  4. κι εφοσον προστατευουν σε απολυτο βαθμο, μαλον δεν θα χρειαζεται να υπογραφουμε και θα αναλαβετε την ευθυνη… τι οχι???

  5. 100% προστασία. Ούτε οι εταιρίες τα λένε αυτά. Μόνο ο Κούλης και οι υποτακτικοί του.

  6. Συνεχιζει τίς μπουρδες ο τύπος . Ούτε οί ίδιες οί Φαρμακευτικες ισχυρίζονται αυτά που λέει ο μισθωμένος από τίς Φαρμακευτικες. Να τόν προσλάβουμε γιά ιατρικό επισκέπτη !

  7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΤΟΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ , ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΑΡΙΝΟΙΟΣ , ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΗ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!

Leave a Response