Ηλίας Κασιδιάρης: “Πρέπει να περάσουν χρόνια για να ξέρουμε αν είναι ασφαλές το εμβόλιο”

Κοινοποίηση:
kasidiaris_efeteio εξω

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, μπορεί να βρίσκεται στη φυλακή, αλλά παρακολουθεί τις εξελίξεις και έχει άποψη για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Ο Κασιδιάρης μίλησε αφού είπε πως “ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για Χριστούγεννα με μια ακόμα οικογένεια, αλλά ξέχασε ότι υπάρχουν και κάποιοι που είναι άδικα στη φυλακή και δεν έχουν καμία επαφή με την οικογένειά τους”, μίλησε και για το εμβόλιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ηλία να τα χιλιασης. Γερός & δυνατός. Σε χρειάζεται η πατρίδα. Κουράγιο.

    1. Ποιά πατρίδα χρειάζεται Κασιδιάρηδες;;; Η Ελλάς σίγουρα πάντως ΟΧΙ! Aς πάει σε καμιά Αλβανία…

  2. ΗΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ???? ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ <> ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ??????

    1. Οι πραγματικοί Έλληνες πατριώτες και φυσικά Χριστιανοί Ορθόδοξοι, δεν έχουμε και δεν θέλουμε να έχουμε ουδεμία σχέση με νεοναζιστικά εγκληματικα αποβράσματα!

  3. Ο μόνος, εκτός Άξονα, αληθινός σύμμαχος του Χίτλερ, ήταν ο Στάλιν, κατά την τυραννία του οποίου συνυπογράφηκε στην Μόσχα, 23 Αυγούστου 1939, το γερμανο-σοβιετικό σύμφωνο μεταξύ των υπουργών τους, Ρίμπεντροφ και Μολότωφ. Ουδέποτε οι γερμανοί ανέδειξαν ηγέτες ή στρατηγούς, άξιους να μνημονεύονται. Είναι ένα ασήμαντο πνευματικά έθνος με κανιβαλλιστικές καταβολές και όσοι σύρονται στον θαυμασμό τους είναι ηλίθιοι. Αν πάλι είδαμε κάποιον να τους χαρακτηρίζει όπως τους άξιζε, ήταν αυτός ο έγκλειστος που κάποιοι, υπερφίαλα χαρακτηρίζετε ως “ναζί” ή ¨νεοναζί”. Αν τον αντιπαθείτε για την ιδεολογία του, τουλάχιστον μην του προσάπτετε άδικους χαρακτηρισμούς.

  4. Σιγα την προσωπικοτητα ρε…ξερεις το ποιον του ζωο ορθιο?ξερεις τι σκοποτς ειχε τοβσαπθο του μυαλο..αυτουνου και των ομοιδεατων του??αν εισαι μαζι του…κονσερβοκουτι θες..κι εσυ!!

  5. Ο Κασιδιαρης δεν κυβερνησε. Αλλοι κυβερνουν χρονια και χρεοκοπησαν την χωρα και την φορτοσαν λαθροισλαμιστες, ανεγκεφαλε!!!!!!!

  6. Λιάκο οί Εβραίοι διέταξαν τό τσιράκι τους τόν Κούλη τόν γκαβό νά σέ ρίξει στά κάτεργα.Οί Μητσοτάκηδες σέ μισούν θανάσιμα.Ο βλαχοδήμαρχος ο μπανταβός Ντορογιός σφράγισε αμέσως τά γραφεία σου μετά τήν καταδικαστική απόφαση.Ο μερέλιας έβγαλε τό άχτι του γιάτί απόδειξες ότι είναι ένα μηδενικό όπως ο θείος του.
    “Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Αθηναίων.Μπακογιάννης,Ηλιόπουλος,Γερουλάκος καί Σοφιανός αποχώρησα από τήν αιθουσα όταν έλαβε τόν λόγο ό Ηλίας Κασιδιάρης.Οι κιοτήδες τρέμουν τόν Ηλία.
    Γιάννης Λάκων

  7. Leris…τραβα να δεις αν ερχομαι…κι αν με δεις..ξεκινα να τρεχεις..ορτυκι

  8. ηλια χρονια πολλα, να εισαι πολυχρονος. ο θεος να σε εχει παντα καλα. εισαι η τελευταια μας ελπιδα μετα απ το χριστο μας.

  9. Πάρα πολύ δίκαια στη φυλακή αποβράσματα νεο-ναζιστόμουτρα, ΑΘΕΟΥΣ ψευτοπατριώτες στυλ Κασιδιάρη!
    AΠΛA και ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!! Kαι αν ΔΕΝ απαρνηθεί να νεο-ναζιστικά ιδεώδη του, καλύτερα να μείνει μέσα, βαθιά!!! ANTE ΠIA ME ΔAYTOYΣ!!!!

  10. Κατσε τωρα στη μπουζου..και τουμπεκιασου..βδελυρε τυπε

    1. ΕΣΥ ΒΛΑΚΑΚΟ ΟΥΤΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΕ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΚΩΛΟ ΠΡΟΒΑΤΑ.

    2. Σώπα ρε βλάχο, έχεις μούτρα να σχολιάζεις εσύ τον Κασιδιάρη

Comments are closed.