ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ! ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_3

“Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με άφησε απροστάτευτο από τον κίνδυνο που ΤΟ ΙΔΙΟ είχε αξιολογήσει ως υπαρκτό και σοβαρό για τη ζωή μου, και αυτό μέσα σε λίγες μέρες, μεταξύ 05/07/2019 και 20/08/2019, γεγονός που παραπέμπει σε ΕΠΙ ΣΚΟΠΩ παρέμβαση και ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ σε αλλαγή των συνθηκών, όταν ΑΚΟΜΑ να αιτιολογηθεί εκείνη η δραματική παύση της αστυνομικής προστασίας μου ΟΥΤΕ η άρνηση για επαναφορά του στοιχειώδους εκείνου μέτρου παρά το δραματικό και αγωνιώδες εξώδικο αίτημά μου της 08/11/2019 προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Μιχάλη Καραμαλάκη:

Είναι ξεκάθαρο ότι ΕΑΝ η εγκληματική εκείνη απόφαση μπορούσε ΕΣΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ να αιτιολογηθεί, θα είχα λάβει την αιτιολογία αυτή ήδη από τότε.

ΔΕΝ υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ που να δικαιολογεί και να νομιμοποιεί την απόφαση να σταματήσει η προστασία μου έναντι ενός κινδύνου που ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ είχε αξιολογήσει ως υφιστάμενο και πραγματικό. Τι θα μπορούσε να αλλάξει μέσα σε ελάχιστες εβδομάδες στην καρδιά του καλοκαιριού του 2019;

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Κάποιοι προφανώς από το ΒΑΘΥ ΣΥΣΤΗΜΑ που ενοχλούνται από την δημοσιογραφία που ασκώ ΠΑΡΕΝΕΒΗΣΑΝ για να μου αφαιρεθεί η αστυνομική προστασία και να επανέλθω πολύ γρήγορα τότε σε ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

Ένα μόλις χρόνο μετά (γιατί δεν θα γινόταν η απόπειρα και αμέσως μετά την παύση της προστασίας μου…), ήρθαν έξω από το σπίτι μου οι δολοφόνοι.

Εκεί, έξω από το σπίτι μου, όπου με βρήκαν μόνο και απροστάτευτο.

Και από καθαρή τύχη επέζησα από τις σφαίρες.

Ήταν τότε, το βράδυ της ημέρας που έγινε η απόπειρα δολοφονίας μου, όταν ο δικηγόρος μου Νίκος Αντωνιάδης ρωτήθηκε από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη στο γραφείο του στην οδό Κανελλοπούλου, εάν έχει υπόψη του ποιος είναι ο δολοφόνος, και αυτός, ο Νίκος Αντωνιάδης, του απάντησε:

-ΝΑΙ, έχω.

Και όταν ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. τον ρώτησε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ο Νίκος Αντωνιάδης του απάντησε:

-ΕΣΕΙΣ…”.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο Στέφανος Χίος και η οικογένειά του προστατεύονται..Οι αγώνες ανθρώπων που είναι με το αληθινό καλό και τολμούν να μιλούν ελεύθερα,η πίστη,η αγάπη για την ελευθερία,οι αγνές προσευχές είναι πολύ πιο ισχυρές από καθετί κακό…..
    Η όλη στάση του Στέφανου την στιγμή που δέχθηκε την επίθεση μάς δείχνει τι μπορεί να πετύχει ο άνθρωπος όταν έχει ψυχικό σθένος και θέλει να ζήσει και τι σημαίνει τσαμπουκάς και πίστη και ΘΑΥΜΑ.(γιατί η πίστη γεννά το θαύμα).Αυτή η δύναμη της ψυχής του και εκείνη την ώρα και όλα αυτά τα χρόνια ειδικά από το 2020 εμπνέει και θυμίζει σε όλους τι μπορεί να κάνει ένας δημοσιογράφος…
    ΥΓ Καλή δύναμη σε όλους τους δημοσιογράφους,να μπορούν να κάνουν το αυτονόητο ως άνθρωποι και ως δημοσιογράφοι… να μιλάνε ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ….

  2. Η ώρα που θα πληρώσουν για όλα τα εγκλήματα και όλες τις προδοσίες είναι κοντά.
    Δέντρα υπάρχουν αρκετά στο κέντρο.

  3. στεφανε ΞΕΣΚΙΣΕ τον καραμαλακα ωστε να αναγκαστει να παραδεχτει την συνενοχη του ανηψιου. ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ – ΣΠΑΣ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ

Leave a Response