ΗΠΑ: Ατύχημα είχε κασκαντέρ των Universal Studios – Έκανε βουτιά από 9 μέτρα! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
HPA

Ένα τρομακτικό ατύχημα υπέστη ένας κασκαντέρ στα Universal Studios στις ΗΠΑ, όταν έπεσε από ύψος 9 μέτρων τυλιγμένος στις φλόγες για να κάνει μακροβούτι στην πισίνα που βρίσκεται εκεί. Ωστόσο, η βουτιά του είχε πολύ άσχημη κατάληξη…

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο κασκαντέρ έχει το ρόλο του «κακού» στο WaterWorld Show στα Universal Studios στις ΗΠΑ, το οποίο πραγματοποιείται εκεί από το 1995. Στο τέλος της παράστασης, ο «κακός» τυλίγεται στις φλόγες και πηδάει από ύψος 9 μέτρων μέσα στην πισίνα. Αυτή τη φορά, η κατάληξη ήταν ένα τρομακτικό ατύχημα.

Πλάνα που κυκλοφόρησαν στα social media και αναπαρήγαγαν τα διεθνή ΜΜΕ, δείχνουν τον «Κάιλ Κόλαρ» (πιθανότατα το όνομά του ως κασκαντέρ, καθώς η κανονική του ταυτότητα είναι άγνωστη) να αποχωρεί από το σόου αναίσθητος, με τους συνεργάτες του να τον κρατούν στα χέρια τους.

Η κατάσταση της υγείας του άτυχου κασκαντέρ παραμένει άγνωστη και οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα. Ειδικότερα, εξετάζουν αν ο τραυματισμός του προκλήθηκε από τη βουτιά του στο νερό ή από κάποιον άλλο λόγο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response