Σύνδεση με επιτροπή της Βουλής: Ο Κλέων Γρηγοριάδης βγάζει το πουκάμισο και κάνει…στριπτίζ οn camera! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
KLEON

Κοινωνοί ενός απίστευτου περιστατικού κοινοβουλευτικής τρέλας, με πρωταγωνιστή τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, έγιναν όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση της επιτροπής δημόσιας διοίκησης της Βουλής.

Και αυτό γιατί την ώρα που η βουλευτής του Μέρα25, Μαρία Απατζίδη μιλούσε μέσω webex για τις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, για τη δημοτική αστυνομία, από τα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, εμφανίστηκε ξαφνικά -προφανώς κατά λάθος και εν αγνοία του- στο πλάνο ο Κλέωνας Γρηγοριάδης.

Ο βουλευτής μη γνωρίζοντας προφανώς ότι η συνάδελφός του ήταν συνδεδεμένη με την επιτροπή και μιλούσε και αγνοώντας επίσης προφανώς ότι βρίσκεται εντός του πλάνου της, άρχισε να γδύνεται παραχωρώντας ένα ιδιαίτερο…στριπτίζ σε δημόσια θέα.

Η Μαρία Απατζίδη δεν έδωσε σημασία όταν αρχικά μπήκε στο πλάνο της ο Κλέων Γρηγοριάδης, έριχνε απλά κλεφτές ματιές προς τα πίσω προσπαθώντας προφανώς να αντιληφθεί ποιος είναι αυτός που μπήκε στο γραφείο και στο πλάνο της και τι επιχειρεί να κάνει. Συνέχισε την παρέμβασή της κανονικά και προφανώς προσπαθώντας να διατηρήσει τον ειρμό της δεν μπόρεσε να δει ότι ο Κλέων Γρηγοριάδης ξεκούμπωνε το πουκάμισό του, μέχρι που… το έβγαλε! Στη θέα του ημίγυμνου Κλέωνα Γρηγοριάδη, η Μαρία Αμπατζίδη, κάπως απεγνωσμένη με το πραγματικά απρόσμενο που της συνέβαινε, αντέδρασε αστραπιαία αρχικά βάζοντας το χέρι της μπροστά στην κάμερα και στη συνέχεια κλείνοντάς την τελείως!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Κανονικό κυνοβούλιο.
    Εδώ επέτρεψαν την είσοδο τραβεστί στη βουλή κατά την ψήφιση των επαίσχυντων νομοσχεδίων αυτό δεν θα βλέπαμε.;;;;;
    Μόνο ένας ΛΙΑΚΟΣ μπορεί να μας σώσει αλλά με τόσο τετράποδα που πηγαίνουν να ψηφίσουν, μόνο ότι πήγε να γίνει στη Γερμανία θα έχει αποτέλεσμα.

  2. Η Ελληνικη Βουλη ειναι γεματη χαβαλεδες! Και γαμω τα….. πολιτικα προσωπα!
    Ρε που ζουμε πια? Η χωρα της….αξιοκρατιας!

  3. του οίκου ανοχής!! απ’τα γλωσσόφιλα των πρωκτοπαλικαρών μέσα στα έδρανα τώρα στριπ σόου πίσω από τις πόρτες .. ΤΙ έξαψη παρανοϊκής ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ζούμε ρε !! Δεν εκπλήσσομαι .. μα τόσο προοδευτικοί ; Τουλάχιστον μας δείχνουν πόσο επαφή έχουν με το περιβάλλοντα χώρο και πόσο σεβασμό στις κύριες ..εκτός και αν με τα το πανικόβλητο σβήσιμο της κάμερας δόθηκε συνέχεια στον είδη “αναμμένο” χώρο ..

Comments are closed.