Ζούμε το θέατρο του παραλόγου! Ανέβασαν τα νούμερα για να καλύψουν την υπόθεση Λιγνάδη και να δικαιολογήσουν την συνέχιση του εγκλεισμού μας – Ότι πει η Καγκελαρία γίνεται! Πλήρης η αποτυχία των lockdowns

Κοινοποίηση:
καραντιναα

Με τη γνωστή συνταγή «μαγείρεψαν» ξανά τα κρούσματα, ώστε να φαίνονται πολλά και να δικαιολογείται η παράταση του lockdown.
Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.147 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τα 880 της Δευτέρας και από εκεί που συζητάγαμε για το πως θα ανοίξει η αγορά, τώρα πλέον συζητάμε για το για πόσο θα διαρκέσει η παράταση του lockdown.

Αρχικά να τονίσουμε πως το να καταγράφονται μετά από έναν ολόκληρο χρόνο σκληρών μέτρων πάνω από 2.000 κρούσματα μπορούμε να το εκλάβουμε μόνο ως πλήρη αποτυχία των μέτρων, καθώς παρά το κυβερνητικό αφήγημα περί πολλών εμβολιασμών δεν φαίνεται να έχει ανακοπεί ούτε στο ελάχιστο η πανδημία.
Για να υπάρξει όμως αυτή η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων υπήρξε μία ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των τεστ. Τη Δευτέρα έγιναν μόλις 15.610 τεστ, πολύ κάτω από το μέσο όρο των τεστ που γίνονται καθημερινά, ενώ χθες έγιναν 55.543 τεστ, αριθμός που πρόκειται για ρεκόρ.

Πάνω από 50.000 τεστ έχουν γίνει ελάχιστες φορές και συνήθως μετά απ’ αυτό ακολουθούσαν νέα μέτρα. Να υπενθυμίσουμε πως και πριν η Αττική σε σκληρό lockdown είχαν γίνει 52.000 τεστ και είχαν ανακοινωθεί 1.526 νέα κρούσματα.
Εδώ μπορεί κάποιος να παρατηρήσει πως μετά από σχεδόν έναν μήνα σκληρού lockdown στην Αττική τα κρούσματα όχι απλά δεν έχουν πέσει, αλλά έχουν ανεβεί, κάτι που καταδεικνύει την τεράστια αποτυχία των μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση, που το μοναδικό που καταφέρνουν είναι να καταστρέφουν την οικονομία και την ψυχική υγεία των πολιτών.

Όσον αφορά τη σύγκριση Δευτέρας-Τρίτης, το μοναδικό στοιχείο που μας δείχνει την κατάσταση στην οποία πραγματικά βρισκόμαστε είναι ο δείκτης θετικότητας, τη Δευτέρα ήταν στο 5,36% (πολύ πάνω από τον ΜΟ) και την Τρίτη στο 3,86%.

Βλέπουμε πως έχει αυξηθεί και αυτός ο δείκτης.
Το μοναδικό ερώτημα που υπάρχει έντονα είναι το πώς από το «ανοίγουμε» περάσαμε μέσα σε λίγες ώρες στο «σοκ». Τα στοιχεία δεν δικαιολογούν αυτή τη διαφορά στη στάση δημοσιογράφων-«ειδικών»-κυβέρνησης.
Ούτε τα στοιχεία της Δευτέρας δικαιολογούσαν το άνοιγμα, ούτε τα στοιχεία της Τρίτης αποτελούν «σοκ». Αντιθέτως ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε ξεκάθαρα γιατί έγιναν πολλά τεστ.

Γιατί όμως άλλαξε η στάση μέσα σε μία ώρα; Γιατί από εκεί που η κυβέρνηση έψαχνε τρόπους για να ανοίξει την αγορά, διότι έβλεπε τη μέγγενη από το σκάνδαλο παιδοφιλίας Δ.Λιγνάδη να κλείνει γύρω από το λαιμό της, ξαφνικά θέλει την παράταση του lockdown;

Άλλαξε κάτι στην υπόθεση Λιγνάδη; Πιστεύουν πως εάν ξεκινήσει να βγαίνει από τα σπίτια του ο κόσμος θα ξεσηκωθεί;

Πιστεύουμε πως θα λάβουμε απαντήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν η επιτροπή των «ειδικών» συνεδριάζει την Παρασκευή, όπου και αναμένεται να ανακοινώσει την παράταση του lockdown τουλάχιστον έως και τις 7 Μαρτίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ξεφτίλα, ψέμα, αδιακρισια, το ψέμα αλήθεια, κι αλήθεια ψέμα, ο Ελληνας κατατροπονετε με ότι ψήφισε πάλι, ερμε αγραμματε ελληνικέ λαέ, το αγράμματος πάει στα πνευματικά, από Ορθόδοξοι κσταντουμε οτιδήποτε άλλο, μακρυά από την πίστη πατρίδα οικογένεια, έτσι βολεύει αυτούς τους Πατρώνους, που βάζουν στο κεφάλι μας ανδρείκελα ελληνόφωνα, χωρίς ψυχή ελληνική, δυστυχώς, ένα κορμί Νδουλα, κι 2 ποδαράκια πασοκοκιναλ και κκε….
    Ο νοών νοειτω,
    Όσο για την Εκλησσία, περί άλλων τυρβαζει…….

  2. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!!! Όπου λαλούν πολλοί κοκόρι……!!!! Δεν αφήνει η Πολιτεία να κάνει σωστά την δουλειά της, η επιστήμη που έχει τον πρώτο λόγο!!!! Οι παρεμβάσεις πάνε και έρχονται και θα έρχονται εις τους Αιώνες των Αιώνων Αμήν. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται! Έχουν γίνει όλα ένας Μαζοχυλός.

  3. Πολιτικά λαμόγια σας έχουν πάρει χαμπάρι οι πάντες. Ετοιμαστείτε για την μεγάλη έξοδο. Όπου να ναι πλησιάζει.

  4. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ – ΨΕΜΑΤΑ – ΨΕΜΑΤΑ , ΜΟΝΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
    ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ & ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

  5. Θέλουν να τραβουν τη προσοχή του λαού εκεί που τους συμφέρει και όχι εκεί που δεν τους συμφέρει.(Σε εμπολεμη κατάσταση λέγεται και αντιπερισπασμός) Αυτο γίνεται μια ζωή.
    Τα κανάλια την κανουν πολύ καλά αυτή τη δουλειά.
    Ψεκασμενος ναι μ@λ@κ@ς όχι.

  6. Τά κρούσματα ήταν πάντα πολλά . Απλως δεν έκαναν πολλα τεστς . Οσο για τά χθεσινα κάποιος ιατρος της Επιτροπης δήλωσε ότι μετρησαν καί κάποια απο παλαιότερα !

Comments are closed.