Ζητάμε την παραίτηση του! Εδώ και τώρα! Όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο – “Ναι” στην Εξεταστική και στη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας – Παραιτήσου ΨΕΥΤΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥ και ΦΥΓΕ

Κοινοποίηση:
κουλης

Ζητάμε την παραίτηση του! Εδώ και τώρα! Όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο!

Απάντηση στο αίτημα του Νίκου Ανδρουλάκη για τη σύσταση Εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για την αναζήτηση τυχόν πολιτικών ευθυνών αναφορικά με την υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου, έδωσε η κυβέρνηση, δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου.

Ουσιαστικά, η κυβέρνηση λέει ναι στη σύσταση Εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, σε περίπτωση που το σχετικό αίτημα κατατεθεί επισήμως.

Παράλληλα, συναινεί και στη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη, καλώντας ωστόσο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ να παραστεί προσωπικά, αυτή τη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, σε δήλωσή του για την υπόθεση, ο κ. Γιάννης Οικονόμου ανέφερε:

Αμέσως μόλις περιήλθε σε γνώση του Πρωθυπουργού η περίπτωση νόμιμης επισύνδεσης, κατόπιν και εγκρίσεως εισαγγελικής αρχής, για τον κ. Ανδρουλάκη, η Κυβέρνηση επεδίωξε δια του κ. Γεραπετρίτη να τον ενημέρωσει πλήρως, αλλά ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε να μην ανταποκριθεί.

Σύμφωνα με διαρροές του ΠΑΣΟΚ, ζητείται η εκ νέου σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Η Κυβέρνηση απαντά θετικά στο αίτημα αυτό, ελπίζοντας αυτή τη φορά να ανταποκριθεί και ο κ. Ανδρουλάκης, να παραστεί προσωπικά, προκειμένου να ενημερωθεί και να πάρει απαντήσεις για όλα τα σχετικά με τη νόμιμη επισύνδεση που τον αφορά, απαντήσεις που δεν θα αφήνουν περιθώριο για αυθαίρετα συμπεράσματα και συνωμοσιολογία.

Σχετικά με το αίτημα για τη συγκρότηση εξεταστικής, με δεδομένο ότι η Κυβέρνηση επιδιώκει την απόλυτη αποσαφήνιση των συγκεκριμένων ζητημάτων διαχρονικά και με την αυτονόητη προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν όλες οι αναγκαίες διαδικασίες εμπιστευτικότητας, εφόσον κατατεθεί ένα τέτοιο αίτημα η Κυβέρνηση θα ανταποκριθεί θετικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κούλα πάρε δρόμο.Σπάσε.Δέν περνάει ή μπογιά σου διότι είσαι γρουσούζης.
    Γιάννης Λάκων

  2. Αντε να βρεις τα φιλαράκια σου Μπορις και Μαριο , δεν αφήσατε τιποτα ορθιο.

  3. Πεσε ρε 3 χρονια ρημαξες την κοινωνία με της κορεκτιλες σου και την μ@λ@κ£@ που σε δερνει.

  4. Ε οχι ρε παιδια ετσι! Η Κουλαρα μας, εκαψε τη μιση Ελλαδα, πηγε τη kWh στο μισο ευρω με οτι αυτο συνεπαγεται, εδωσε το μισο Αιγαιο στο φιλαρακι του τον Ερντοκλαν, πηδηξε τους νεους και τους συνταξιουχους, εφερε “επενδυτες” για το….δημογραφικο………..
    Ακρως “αριστο” εργο και που να πιασουμε το…..εξωτερικο χρεος της χωρας…..
    Αξιος Αξιος Αξιος!

Leave a Response