Ζευγάρι νιόπαντρων αστυνομικών βγήκε για δείπνο – Και τότε μπήκε ένας ληστής στο εστιατόριο… [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
McKeownCouple-Kentucky

Πήγε για… μαλλί και βγήκε κουρεμένος ένας επίδοξος ληστής στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

Ο ληστής μπήκε σε εστιατόριο για να αδειάσει τα ταμεία, ωστόσο, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους μοναδικούς δύο πελάτες, οι οποίοι έτυχε να είναι νιόπαντροι αστυνομικοί – εκτός υπηρεσίας – που είχαν βγει για δείπνο…

Το περιστατικό συνέβη στο Λούσιβιλ του Κεντάκι γύρω στις 10:00 το βράδυ της επομένης του Αγίου Βαλεντίνου, όταν η αστυνομικός Νικόλ ΜακΚιουν κι ο άντρας της εδώ κι ένα εξάμηνο, Τσέιζ είχαν βγει για ένα ρομαντικό δείπνο στο εν λόγω εστιατόριο. Την ώρα που απολάμβαναν το δείπνο τους μπήκε μέσα ένας μασκοφόρος ληστής, τράβηξε πιστόλι και ζήτησε από τον υπάλληλο που έπαιρνε τις παραγγελίες να του δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία.

Άγρυπνοι – ακόμη και εκτός υπηρεσίας – οι δύο αστυνομικοί αντιλήφθηκαν, όπως φαίνεται και από το βίντεο που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος, τι συνέβαινε από το σημείο, όπου βρίσκονταν στο πίσω μέρος του εστιατορίου και αφού χωρίστηκαν, τράβηξαν τα όπλα τους και πλησίασαν από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις τον επίδοξο ληστή.

Βλέποντας ο τελευταίος τους δύο αστυνομικούς να τον πλησιάζουν πέταξε το όπλο του κι έφυγε τρέχοντας, αλλά εκείνοι τον κυνήγησαν και τον ακινητοποίησαν μέσα σε σταθμό του μετρό, όπου περίμεναν να φθάσουν συνάδελφοί τους για να τους τον παραδώσουν. Ο δράστης, ονόματι Τζάστιν Κάρτερ, έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ληστείας, ενώ θα εμφανιστεί αύριο Τρίτη στο δικαστήριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response