Ζευγάρι επιτέθηκε σε 80χρονη στον Βύρωνα – Της κόλλησαν το μαχαίρι στον λαιμό και της έριξαν υγρό στο χέρι

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Ζευγάρι κρανοφόρων ληστών, με μηχανή, επιτέθηκαν σε 80χρονη, σε κεντρικό σημείο του Βύρωνα. Της κόλλησαν το μαχαίρι στο λαιμό και της άρπαξαν δυο δακτυλίδια απο τα χέρια. Μάλιστα, όταν είδαν οτι το τρίτο δεν έβγαινε, η ξανθιά γυναίκα, έβγαλε απο την τσέπη ένα υγρό, το έριξε στο χέρι της ηλικιωμένης και όταν το δακτυλίδι γλίστρησε, το τσέπωσε, ανέβηκε στη μηχανή και εξαφανίστηκε με τον συνεργό της.

Το ανατριχιαστικό συμβάν με θύμα την ηλικιωμένη σημειώθηκε σήμερα στις 7:10 το πρωί. Οπως κατέθεσε η 80χρονη στο Τμημα του Βύρωνα, περπατούσε στην οδό Σουρμένων όταν ξαφνικά την πλησιάζει ενα ζευγάρι που επέβαιναν σε μηχανή. Πριν προλάβει να αντιδράσει, ο άνδρας πετάγεται πάνω της, την πιάνει απο τον λαιμο με το ένα χέρι, την κολλαει στον τοιχο και με το άλλο χέρι βγάζει ενα μαχαίρι και της το ακουμπάει στον λαιμό λέγοντάς της «Μη φωνάζεις σε έσφαξα!Βγάλε και δώσε μου τα δακτυλίδια σου…».

Έντρομη η ηλικιωμένη βγάζει τη βέρα και ένα δακτυλίδι και του τα δίνει. Όμως υπήρχε και ενα τρίτο που είχε σφηνώσει στο δάκτυλό της. Οι ληστές δεν το έβαλαν κάτω. Αμέσως πιάνει «δουλειά» η γυναίκα, η οποία εβγαλε απο την τσέπη της ενα υγρό, το έριξε στο χέρι της 80χρονης και όταν γλίστρησε το δακτυλίδι το πήραν και έφυγαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και οι υπουργαρες έχουν 20 μπάτσους στην βάρδια. Για τον κόσμο ούτε δείγμα μπάτσου.

Leave a Response