Ζήτησε το όνομα του παιδιάτρου στον «αέρα»! ΑΝΑΚΡΙΣΗ ανεμβολίαστης στην τηλεόραση – ΒΙΝΤΕΟ οργής

Κοινοποίηση:
image-105
Είχαν διοργανώσει debate μητέρων! Διαφορετική αντιμετώπιση στην εμβολιασμένη, διαφορετική στην ανεμβολίαστη!!! Η Ελλάδα γίνεται Ανατ. Γερμανία

Σε τηλεοπτική εκπομπή διοργάνωσαν debate στον «αέρα» με δύο μητέρες, με την μία να έχει εμβολιάσει το παιδί της και την άλλη όχι!

Η μάνα υπέρ των εμβολίων ισχυρίστηκε πως ακούει τους επιστήμονες (γυρολόγους των ΜΜΕ καθώς υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ονόματα στην επιστήμη που αμφισβητούν το εν λόγω εμβόλιο) και πως όλοι πρέπει να εμβολιαστούν.

 Βέβαια δήλωσε μη θυμωμένη με όσους δεν κάνουν το εμβόλιο και πως κατανοεί τους προβληματισμούς τους.

Στην συνέχεια μίλησε η άλλη μητέρα:

«Δεν είμαι αντιεμβολιάστρια, έχω κάνει όλα τα εμβόλια και εγώ και το παιδί μου. Εννοώ τα εμβόλια, τα οποία έχουν ελεγχθεί και είναι τσεκαρισμένα.

Για το συγκεκριμένο όμως, κατέβασα το έντυπο από τα CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών στις ΗΠΑ) και διάβασα τις προϋποθέσεις, βάσει των οποίων πήρε αυτή την έγκριση. Δεν το θεωρώ ασφαλές την συγκεκριμένη στιγμή.

Είμαι νοσηλεύτρια και ο παιδίατρος μου είπε να περιμένω».

Τότε η παρουσιάστρια, σε ρόλο ανακρίτριας, ρώτησε για το ΟΝΟΜΑ του παιδιάτρου, την ώρα που στην εμβολιασμένη μάνα έκανε μόνο μία ερώτηση.

«Είναι προσωπικά δεδομένα αυτά, δεν θα σας πως ονομάζεται ο παιδίατρος, Φοβούνται να μιλήσουν γιατί εκβιάζονται»,απάντησε η μητέρα.

Η παρουσιάστρια τότε ρώτησε την μητέρα αν φοβάται μήπως το παιδί φέρει τον κορωνοϊό στο σπίτι μη γνωρίζοντας τα ΒΑΣΙΚΑ, ότι δηλαδή και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν τον COVID.

Δείτε:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Επειδή η κυρία δεν έδωσε το όνομα του παιδιάτρου της, θα της δώσω εγώ του δικού μου.ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΡΔΟΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ….

  2. Η παρουσιάστρια πληρώνετε για τις απαίσιες εκπομπές της, φταίνε οι κυρίες που καταδέχονται να μιλάνε μαζί της!! Ας την αφήσουμε να κάνει μονολόγους!!

  3. Η κυρά Τατιάνα, κλασικό παιδί του συστήματος, την εμβολιασμενη κυρία την αφήνει να μιλάει ενώ την άλλη την διακόπτη συνέχεια. Τεράστιο μπράβο στην πωλήτρια Τατιάνα. Συγχαρητήρια σε αυτούς που την βλέπουν. Η γυναίκα λέει φοβάμαι και την πυροβόλησε από ερωτήματα. Ωραία οικοδέσποινα

    1. Απλά, κλείνουμε την τηλεόραση. Η δυναμή τους είναι να τους ακούμε, να τους δίνουμε σημασία, να τους βλέπουμε. Αν δούνε νούμερα τηλεθέασης στα τάρταρα τότε η κυρά Τατιάνα θα πάει σπιτάκι της και τέρμα

  4. Ο/Η Alt+Control+Del=έξοδος. Περιμένουμε τη μεγάλη επανεκκίνηση λέει:

    Σα κωλος μαϊμους βαλσαμωμενης είναι η μάπα της!
    Συμφωνείτε;; Από το πολύ μποτοξ κινδυνευει να διαρραγεί ως παρθενικός υμένας. Φυσικά το αιδοίο που φέρει τον παρθενικό υμένα σαφώς είναι πολύ πιο όμορφο. Με λίγα απλά και κατανοητά λόγια η μάπα της μοιάζει με μ**νοπανο. Το ξέρω ότι συμφωνείτε αλλά η εγωϊστικη έπαρση που σας διακρίνει σας ωθεί ασυνείδητα πάντοτε γιατι το συνειδητό σας βρίσκεται σε νηπιακή κατάσταση να απορρίπτετε τα σχόλια μου.
    Είστε αχάριστοι που δεν εκτιμάτε τις ΑΨΟΓΕΣ τοποθετήσεις μου σε αναλόγως υπέροχα από σουρεαλιστικής πλευράς άρθρα που αγγίζουν το όριο του υπερρεαλισμού!! Και του φουτουρισμού!!!

  5. Η μόνη λύση είναι να μην παρακολουθεί κανείς αυτά τα τηλεσπουπίδια, ώστε με την απαξίωση μας, να πάψουν να υπάρχουν από το τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

  6. Α χα χα χα…
    Η Σκατιανα ειναι καλε;
    Ειπα κι εγω…

Comments are closed.