Ζάκυνθος: 52χρονος αυτοτραυματίστηκε με το όπλο που είχε παράνομα στο τσαντάκι του

Κοινοποίηση:
ΟΠΛΟ

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου αλλά φρουρούμενος, ένας 52χρονος Ζακυνθινός, ο οποίος τραυματίστηκε στον μηρό από το ίδιο του το όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος βρισκόταν σε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου για προσωπική του υπόθεση, όταν το τσαντάκι που είχε μέσα και ένα πιστόλι, του έπεσε από τα χέρια. Το πιστόλι εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα τον τραυμάτισε στον μηρό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, καθώς και η Αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε, γι΄αυτό και νοσηλεύεται φρουρούμενος, γιατί κατείχε το πιστόλι χωρίς άδεια.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου διεξάγει έρευνες για την υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. E, τώρα έξω γίνονται ληστείες, διαρρήξεις, βιοπραγίες κατά παιδιών και γυναικών, δολοφονίες και άλλα κι αυτοί δεσμεύουν έναν αστυνομικό να φρουρεί κάποιον βλάκα που είχε ένα πιστόλι χωρίς άδεια στο τσαντάκι του? Δηλαδή, τι μπορεί να κάνει αυτός ο βλάκας που αυτοπυρπολήθηκε στον μηρό? Να το βάλει στα πόδια και να δραπετεύσει από το νσοκομείο αφού δεν μπορεί να περπατήσει? Ας του κόψουν μια κλήση, ένα πρόστιμο να τελειώνει η κατάσταση. Κι αυτός ο καημένος ο αστυνομικός να κάθεται πάνω από το κεφάλι του σαν Φιλιππινέζα? Πως να περάσει τόσες ώρες? Να σκέφτεται, ρε, εγώ έκανα τόσο κόπο να περάσω στην Αστυνομική ακαδημία για τούτο?

Comments are closed.