ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ – ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ

Κοινοποίηση:
vouli2-1024x682

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα, οδεύει στο τέλος η τριήμερη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Η ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία αναμένεται να ξεκινήσει περί τις 9 το βράδυ ωστόσο, η κορύφωση της αντιπαράθεσης είναι μπροστά, καθώς έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να λάβουν το λόγο οι πολιτικοί αρχηγοί με σημαντική καθυστέρηση.

Το βράδυ, θα έχουμε την ομιλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και αμέσως μετά την ονομαστική ψηφοφορία, για την έκβαση της πρότασης δυσπιστίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ζωη αν και δεν ανηκω στη παραταξη σου θερμα συγχαρητηρια!

  2. Ρίχτε την σαπιοκυβέρνηση. Έλεος με τόσα σκάνδαλα και εγκλήματα.

  3. Αφου εχετε χρονο για χασιμο και ορεξη να βλεπετε το καθε αθλιο υποκειμενο να λεει τις γελοιοτητες του για να “φανει” θα πει οτι δεν αξιζετε για τιποτε καλυτερο. Γενιες αγραμματων,απο αστοιχειωτους τεμπελχαναδες “δασκαλους”, που η χαρα τους ειναι πως θα αποφυγουν το μαθημα, πρωιναδικα για βλαμμενους, ηγετες τσιπροκουληδες , μια χωρα σουργελο. Καλα ρε, δε χαμπαριασατε ακομα οτι ολο αυτο το θεατρο ειναι για να σας ναρκωνουν,οτι ταχα μου κατι γινεται? Ελεος !

    1. Δεν μπορείς να αδιαφορείτε εντελώς ρε φίλε .. μας έχουνε πάρει στην πλάκα όλα τα βαλκάνια.. στη γειτονική βουλγαρία τη τελευταία των βαλκανίων πρώτο θέμα έγινε ότι πέρασε νομοσχέδιο των ομοφυλοφίλων στην ελλάδα.. και όχι φυσικά για καλό αλλά για να αποδείξει ότι έλληνες πολίτες είναι υποτακτικοι και δεν αντιδρούνε καθόλου σε ότι τους επιβάλλει η κυβέρνηση. Μάλιστα σε κάποιες ομιλίες στην βουλγάρικη τηλεόραση οι περισσότεροι είπαν ότι αν αυτό εδώ γινότανε στην βουλγαρία ο κόσμος δεν θα άφηνε να περάσει ή το λιγότερο θα ζητούσε δημοψήφισμα και εσύ μας λες τώρα ούτε καν να παρακολουθούμε τη βουλή να ξέρουμε τι μαλακίες λέει ο κάθε μ@@κας που μας κυβερνάει το λιγότερο ….ε όχι ρε φίλε θα την παρακολουθήσουμε και ας πονάρε τα ματάκια μας και θελουνε κολλύριο και ας πονάνε και τα αυτάκια μας και θελουν σταγόνες μετά ..ώστε να ξέρουμε σε ποιον θα δώσουμε το μπουγελωμα στο τέλος

  4. ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Η ΖΩΗ , ΡΟΜΠΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟΝ ΡΟΜΠΑ. ΧΑΧΑΧΑ

  5. Η Κωνσταντοπούλου χωρίς να θέλω να υπονοησω κάτι μεμπτό για τους ανθρώπους που έχουν θέματα ψυχικής υγείας γιατι στις μέρες μας όλοι λίγο πολύ έχουμε ,αλλά σίγουρα παίρνει χάπια και μάλιστα πολύ ισχυρά . Προσπαθώ να παρακολουθήσω τις ομιλίες της αλλά με μου δημιουργεί νευρικότητα επειδή ο ρυθμός που μιλάει είναι πάρα πολύ ενοχλητικά αργός. Για να τελειώσει μία πρόταση κάνει όσο χρόνο θα έκανε ένας άνθρωπος που μιλάει με κανονικό Ρυθμό να τελειώσει τρεις προτάσεις. Είναι σαν να έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τύπου πώς να εξοντώσεις ψυχολογικά το συνομιλητή σου η τον ακροατή σου . Αυτήν δεν μιλούσε έτσι όσο ήτανε στο συριζα. Μετά φαίνεται άρχισε την αγωγή και επηρεάστηκε ο ρυθμός ομιλίας της.

    1. Δεν θα ψήφιζα την Ζωή, αλλά η Νομική της ικανότητα είναι πέραν της εξαιρετικής.
      Είναι & μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Πολιτείας της Νέας Υόρκης & σε πληροφορώ ότι οι εξετάσεις εκεί δεν είναι παιχνιδάκι.
      Τα δε Ελληνικά της, είναι από τα καλύτερα που έχω ακούσει στην Ελλάδα.

Comments are closed.