Εύβοια : Παπάς πλάκωσε με σκουπόξυλο ηλικιωμένη γυναίκα επειδή τάιζε αδέσποτα..(εικόνες)

Κοινοποίηση:
skylia

Ένα περιστατικό που προκαλεί λύπη, θυμό και αφήνει αναπάντητα «γιατί», αναστάτωσε την τοπική κοινωνία της περιοχής Βαθύ στην Εύβοια.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα, καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από από τον ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ όταν πήγε να αφήσει νερό και φαγητό στα αδέσποτα της γειτονιάς. Η γυναίκα απευθύνθηκε στον «ΖΩΟΦΙΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ANIMAL WELFARE GROUP OF CHALKIS» αμέσως μετά την επίθεση.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κα. Χαϊνά μίλησε για το περιστατικό στο site newsbreak.gr:

«Η γυναίκα ήρθε τραυματισμένη και αναστατωμένη στον Σύλλογο αμέσως μετά το περιστατικό. Ο ιερέας που λειτουργεί κυρίως στον Άγιο Ιωάννη και περιστασιακά στον Άγιο Ραφαήλ, επιτέθηκε στην γυναίκα μόλις την είδε να αφήνει νερό και φαγητό σε γάτες που ζουν γύρω από το ξωκλήσι. Της φώναξε ”εσύ είσαι που ταΐζεις τα σκυλιά και τα γατιά”; και άρχισε να την χτυπάει με το σκουπόξυλο που είχε στα χέρια του ενώ την απειλούσε να μην ξαναπατήσει το πόδι της εκεί».

Σύμφωνα με όσα μας είπε η κα. Χαϊνά, η άτυχη γυναίκα έτρεξε να ζητήσει βοήθεια, ενώ ο ιερέας απομακρύνθηκε γρήγορα από το σημείο. Πρόσθεσε δε, ότι συνάντησε δύο αστυνομικούς οι οποίοι την προέτρεψαν να επισκεφθεί το νοσοκομείο, ώστε να πάρει ιατρική βεβαίωση και να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του.

Η ομάδα του Συλλόγου μαζί με την κα. Χαϊνά προσέφεραν ψυχολογική στήριξη στην ηλικιωμένη γυναίκα και την ενθάρρυναν να ακολουθήσει τη νομική οδό. «Οι ιερείς είναι άνθρωποι που διδάσκουν τον λόγο του Θεού, την αγάπη, δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά» αναφέρει απογοητευμένη η Πρόεδρος.

παπας παπας 2

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ελα επιτελους με τους σκυλολαγνους, λιγη σοβαροτητα…

  2. δυστυχωσ κ η ιερωσυνη εχασε τον προσανατολισμο της κ αντι για αγαπη δινει μισος κ κακια ,εφτασε κ αυτη στο σημειο να αποτελει μερος του σαπιου πολιτικου συστηματος που θελε μονο το κακο ολων των οντων.ιερωνυμος ο συμβιβαστης παπας που τα εκανε πλακακια με την μασονια του κουλη,πατριαρχης κωνσ/λεως ο επωνομαζομενος κ πρακτορας το ιδιο αλλα με την ηγεσια ξενης χωρας κ πολλοι αλλοι.δυστυχως η ελλαδα καταρεει απο μια βρωμικη κ πουλημενη παρεα αλητων κ εμεις αρακτοι σε ενα καναπε κοιταζουμε τα πουλημενα καναλια τουρκικα κ μη να μας μιλουν ωρες για τον κορονοιο αλλα ποτε για τα αποτελεσματα μιας εστω νεκροψιας

  3. σε μια πολιτισμενη και οργανωμενη χωρα μελος της εε αυτη η συζητηση ουτε καν επρεπε να υπαρχει. αλλα η ελλαδα με τους κατοικους της ουτε καν πολιτισμενη/οι ειναι. τα 4ποδα ζωα σε αλλες ε.ε. χωρες, δεν ειναι ανεξελενκτα οπως στην ελλαδα. ειναι σε καταφυγια για ζωα και οι κατοικοι αμα θελουν ασχολουντε, υπαρχουν υπευθυνοι που τα περιποιουντε και τα μαζευουν , αμα και εαν υπαρξουν αδεσπωτα, ……….. αυτη ειναι φιλοζωια οχι α λα’ ελλαδισταν.
    με το διαβασμα ολων των μηνυματων φαινεται οτι ελλαδα και κατοικοι της ΔΕΝ……….ειναι ουτε οργανωμενη/οι ουτε φιλοζωοι………….. λυπαμαι πολυ τα αδεσποτα ζωα που ζουν στην ελλαδα…… οσο για τους ταχα μουν ντε φιλοζωους και μη, το λεξιλογιο ειναι το κατωτατο επιπεδο………. και ολοι εσεις ψηφηζετε αυτους που σας χειραγωγουν και εχουν πουλησει την πατριδα ολων μας.

  4. Τα είπε ο Έλληνας….πόσα σκυλιά έχεις ρε μαλακά σπίτι σου?ούτε ένα…..σίγουρα είσαι από τους μαλακές που παίρνουν σκυλιά και στις πρώτες διακοπές με την κάρτα σου γιατί λεφτά σίγουρα δε θα έχεις μαλακά….το παρατάς σε κάνα παρκάκι της γειτονιάς…..και οι Πακιστανοί στο δρόμο είναι παρτους σπίτι σου ρε μαζί με τα σκυλιά….οι παρτους φαγητό όπως παίρνεις και καλά για τα σκυλιά….εσύ ρε σκατογυφτε ούτε για σένα θα έχεις φαγητό….σε κανένα συσσίτιο της εκκλησίας θα είσαι…..μιλάς κιόλας βρωμιάρη γυφτε….μακάρι να περπατάς και να σε φάνε τα σκυλιά στο δρόμο ρε….και μετά πες μας ότι εγώ τα δίνω να φάνε….μαλακά…

  5. Τα ποντίκια θα σε φάνε παππά,
    αν λείψουν αυτά τα πλάσματα του ΘΕΟΎ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ ΑΥΤΌ;;;

    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  6. Να Αγιάσουν τα χέρια του,λυπάμαι για το διασυρμό του Παπά, έπρεπε να ρίξει φόλες στα αδέσποτα.

  7. Aν ταιζε και ποτιζε κανενα φτωχο Ελληνοπουλο που λυποθημαει απο την πεινα
    θα ητανε επαινετη η πραξη της και σιγουρα δεν θα τις μαζευε απο τον αγανακτισμενο ιερεα.
    αυτη η υστερικη ζωοφιλια ορισμενων ειναι παρανοηκη ,οταν εκθετει σε κινδυνο τη ζωη συνανθρωπων μας
    εναντιων των οποιων επιτιθεντε τα αδεσποτα.
    Αραγε εναντιων της παρανοιας ορισμενων υπαρχει ποινικη διωξη.
    Αν κατακρεουργησουν κανεναν περαστικο,διοτι η Εκκλησια ειναι πολυσυχνατη περιοχη
    θα πρεπει κανονικα να ασκηθει διωξη εναντιων της ,διοτι αυτη τα ταιζει και τα ποτιζει και μαζευοντε εκει γυροκαι αυτο απαγορευεται.
    Αν τα αγαπαει τοσο πολυ ας τα περιμαζεψει στο σπιτι της
    και οχι να γινουν μπελας στο κεφαλη αλλου.

  8. και τωρα βγηκανε ολοι οι φιλοσκυλοι και ουρλιαζουν…ουρλιαζουν γιατι εδω σε αυτη την περιπτωση δεν φοβουνται…αμα εχουν @ρχιδια να πανε σε καταυλισμους μεταναστων να κανουν ελεγχο…αλλα εκει φοβουνται….και ας τρωνε τα αμοιρα σκυλια οι μεταναστες….αλλα τι να φας σκυλι τι κατσικακι…δεν ειναι το ιδιο ρε υποκριτες γιαλατζι φιλοζωοι????που πατε στα σμ και περνετε τα σαλαμακια τα λουκανικακια και ολα τα γατοκεφαλα για να γεμισετε τις σαπιες κοιλιες σας…αυτα μωρε δεν ειναι ζωα????αλλα τι σας λεω…παω να σας χεσω και παω στο κτημα μου να ταισω τις κατσικες μου τις κοττες μου τα σκυλια μου και τα γατια που τα εχω φιλαρακια και δεν παω να σφαξω τα κατσικια και τις κοττες…τα εχω μονο για γαλα και τα αυγα τους…εγω ρε και μερικοι σαν και εμενα λεγομαστε φιλοζωοι,και ειμαστε…εσεις ειστε γιαλατζι φιλοζωοι και τους υποκριτες σαν εσας θα σας τιμωρηση ο μεγαλοδυναμος…ερχεται η ωρα σας με τοσες αρρωστιες που γεμιζετε τρωγοντας τις σαρκες των αμοιρων των ζωων…ουστ υποκριτες

  9. Αυτά να τα πείτε στον 65 χρόνο που τον φάγανε τα σκυλιά στην Θεσσαλονίκη…..αλλά ε ναι για εσάς τους Ευρωπαίους χωρίς το ευρώ είναι σημαντικότερα τα σκυλιά από τους ανθρώπους…..γιατί δεν τα παιρνετε σπίτι και τα ταιζεται δεξιά αριστερά?

  10. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ; οι δημοι δεν είναι υποχρεωμενοι να τα μαζεύουν ;

  11. ΑΜΑΝ πιά μέ τούς ιερείς , δέν θά βαρεθούν ποτέ νά ασχολούνται μαζί τους κατ’ αυτόν τόν τρόπο ;;; Από τήν τελευταία φορά , ξέρετε , μέ κείνον τόν παπά ΤΕΡΑΣ καί παιδεραστη κι ότι άλλο τραβάει ή – βρώμικη – ψυχή σου , δέν είχαμε κάποια δήλωση συγνώμης από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέσο , εκτός απ’ τό ότι τό μακελειό καί κάποια άλλα μικρά , τοπικά μέσα , εγραψαν μιά γραμμούλα (περίπου) γιά τό ότι τό τέστ εκείνο ήταν αρνητικό (κι άρα αποκλειόταν αυτομάτως νά είχε συμβεί “οτιδήποτε¨ γιά τό οποίο όμως είχε καταγγελθεί ΜΕ ΠΗΧΑΙΟΥΣ τίτλους , από ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ καί μέ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟΥΣ χαρακτηρισμούς…)
    Αλλά τί ‘χες Γιάννη , τί ‘χα πάντα…

  12. απιστος ο παπα τραγος λειτουργει και εκκλησια και δεν ντρεπετε οι χωριανοι του να τον τιμωρησουν να μην ξαναπατησουν το ποδι τους στη εκκλησια που δουλευει ο αχρηστος τον αχρηστων ηθελα να τον γνωριζα να του ελεγα δυο κουβεντες

  13. κάτι τέτοιους ψάχνει ο προδοτονυμος να στελεχώσουν τα γραφεία του.. τον βλέπω σύντομα σε καλή θέση!

  14. Πατάξετε τους τράγους ταλιμπανους , είναι λέρες!

    1. Όχι όλοι οι κληρικοί αλλά η πλειοψηφία των ιερέων δυστυχώς υπέγραψε την καταδίκη της και ραντεβού όλοι τους στον Διάβολο ..Δυστυχώς τα κατάφερε ο μπάσταρδος να εξαπατήσει τις ψυχές τους με χίλιες δύο εξαγορές και πειρασμούς όπως ακριβώς μπορεί να κάνει σε καθένα από εμάς τους θνητούς!

      1. Ο/Η ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ λέει:

        ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΑΓΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΙ…….. ΑΠ΄ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ.

Comments are closed.