Εύβοια: Κλείνουν τα σχολεία στον Δήμο Μαντουδίου ενόψει του “Μπάλλου”

Κοινοποίηση:
σχολειο

Διαδικτυακά θα γίνουν τα μαθήματα στα σχολεία του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας με απόφαση του δήμαρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη.

«Λόγω της κακοκαιρίας που σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ αναμένουμε να πλήξει τον Δήμο μας η διδασκαλία των μαθημάτων θα γίνει διαδικτυακά,το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή για λόγους ασφαλείας», δήλωσε ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Η Εύβοια ειναι μέσα στις επικίνδυνες περιοχές και ο δήμαρχος δεν θέτει σε κίνδυνο ζωές παιδιών, παίρνοντας την απόφαση να κλείσει τα σχολεία.

Σύμφωνα με την ανάλυση της ΕΜΥ για το καιρικό σύστημα «Μπάλλος» θα προκαλέσει κακοκαιρία κυρίως από το μεσημέρι της Πέμπτης και από τα δυτικά – νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια των φαινομένων από ισχυρούς ριπαίους ανέμους. Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν αρχικά το Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και τη Μακεδονία και από το μεσημέρι της Πέμπτης βαθμιαία την υπόλοιπη χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. η γνωστή συνταγή, όπως με τις φωτιές : αν φύγετε όλοι, θα σωθείτε ! LOL καμία σωτηρία…

Leave a Response