Εφιάλτης στον Alpha – Πάλευαν να σβήσουν την φωτιά

Κοινοποίηση:
alpha_epidoma

Ένα μοναδικό flashback μοιράστηκε σήμερα στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ο Παύλος Σταματόπουλος αφού αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που μετράει αρκετά χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα μίλησε για τότε που είχε πιάσει φωτιά ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA και φώναζε στους διαδρόμους ο Λάκης Λαζόπουλος να κατέβουν όλοι κάτω.

Η αποκάλυψη του Σταματόπουλου για την φωτιά στον ALPHA

Με αφορμή την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA που έσκασε σαν “βόμβα” στα τηλεοπτικά ο Παύλος Σταματόπουλος θυμήθηκε την πρώτη ημέρα της στο κανάλι, πριν από 15 χρόνια, κι ένα απίστευτο περιστατικό που είχε συμβεί και λίγοι γνώριζαν μέχρι σήμερα.

«Την περίοδο που πήγαμε στον Alpha κάναμε μια μεγάλη σύσκεψη για το τρέιλερ. Τι τρέιλερ να κάνουμε; Έχει έρθει ήδη η Ελένη Μενεγάκη. Μετά από χρόνια μετακομίζει σε άλλο κανάλι, τι είναι αυτό το τρέιλερ που θα σηματοδοτήσει αυτή την αρχή; Καθίσαμε ένα οκτάωρο, εγώ με την Ζαρίφη φάγαμε και όλο το ντελίβερι και έπιασε φωτιά και το κανάλι. Ήταν η βραδιά που στην Παύλου Μελά είχε πιάσει φωτιά, μας φώναξε από κάτω ο Λάκης Λαζόπουλος “παιδιά έχει πιάσει φωτιά, τι κάνετε πάνω;” και κατεβήκαμε όλοι έξω στο δρόμο. Ήταν εκείνη την περίοδο. Αυτό που έχει χαρακτηριστικό η Ελένη είναι ότι κάνουμε συσκέψεις και τελικά σκέφτεται η ίδια το τρέιλερ»

Δείτε ακριβώς όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω απόσπασμα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response