“Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό που με υπέκλεπτε και με έκανε ξευτίλα”! Ίχνος ντροπής από τον παχύσαρκο με τη στολή.

Κοινοποίηση:
ΦΛΩΡΟΣ

To ΓΕΕΘΑ απέστειλε άτυπη ενημέρωση με δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου, μετά την ανανέωση της θητείας του από το ΚΥΣΕΑ. Δεν ντράπηκε μάλιστα, ο κ. Φλώρος να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Γιατί άραγε; Επειδή τον υπέκλεπτε;

«Επ’ ευκαιρία της εξαιρετικά τιμητικής ανανέωσης της θητείας μου ως Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, ευχαριστώ τον κ. Πρωθυπουργό, τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας και το ΚΥΣΕΑ.

Στο πλαίσιο των κατευθύνσεων της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Κυβέρνησης, συνεχίζω απερίσπαστος την εκτέλεση των καθηκόντων μου που απορρέουν από την εκ του νόμου αποστολή μου επ’ ωφελεία της Πατρίδας και των Ενόπλων της Δυνάμεων, όπως και κατά την προηγούμενη τριετία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. παρταλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο……………………

  2. Και να σκεφτεις οτι αυτος ηταν η μεγαλυτερη νιλοφατσα της ταξης 1983 στις κεχριες…

  3. Ευχαριστουμε τους αμερικανους… και τον μιζοτακη… σλουρπ, σλουρπ !

  4. Πήγαινε διαπλους μετά γλυφτρονι όταν ξεμείνεις από δουλειά βλάκα να κάνεις παρέα στα πλωτά με τα άλλα όργια να γλυφεστε μεταξύ σας

  5. Αλεξιπτωτιστής κ μαλακίες.Αμα το λέει η τρελαμενη ψυχούλα σου κ γιώτα 7(που λέει ο λόγος) να είσαι κάνεις τη μεγαλύτερη ζημια στον Τούρκο.

  6. Βλέπω να τσιμπάει άλλο ένα παράσημο για το σκύψιμο του κεφαλιού.Βάλε και στην πλάτη,χωράνε

Comments are closed.