Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ για τον Χρ. Παππά της Χρυσής Αυγής

Κοινοποίηση:
κατάλογος

Τα ίχνη του χάθηκαν τον Οκτώβρη. Συγκεκριμένα ο Παππάς, αναζητείται από τις 7 Οκτωβρίου του 2020, λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου που καταδικάστηκε σε 13 χρόνια και 3 μήνες φυλάκιση.

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον φυγόποινο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά εκδόθηκε από την Ιντερπόλ.

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής εικάζεται ότι έχει διαφύγει στο εξωτερικό σε χώρα των Βαλκανίων, μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 13 ετών και τριών μηνών.

Τα ίχνη του χάθηκαν τον Οκτώβρη, συγκεκριμένα ο Παππάς, αναζητείται από τις 7 Οκτωβρίου του 2020, λίγες ώρες μετά την απόφαση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και ποιο είναι το αδίκημα που διετέλεσε ο κύριος,
    μήπως το ότι υπεραγαπούσε την πατρίδα του?

  2. Διαφαίνεται πως όχι μόνο δεν υφίσταται τέτοιου είδους ένταλμα, αλλά και καταχραστικώς χαρακτηρίζεται ως υπαρχηγός σε πολιτική παράταξη η οποία εκ του καταστατικού της δεν ορίζει αρχηγούς ή υπαρχηγούς!
    Προφανώς και το δημοσίευμα προσπαθεί να οριστικοποιήσει το σχετικό βούλευμα-απόφαση, πως Πολιτικά Κόμματα ενταγμένα στην Βουλή των Ελλήνων, δύναται να είναι Εγκληματικές Οργανώσεις, ασχέτως των τίτλων και του τρόπου του οποίου παρουσιάζονται! Ως εκ τούτου και όλες οι υπηρεσίες Κρατικής διαχειρίσεως, ως τέτοιες μπορούν να χαρακτηρισθούν, συγκρίνοντας τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία τις εντάσσουν εις αυτήν την κατηγορία! Τα συμπεράσματα δικά σας 🙂

Comments are closed.