Ετοιμαστείτε και για άγριο διαδικτυακό κυνηγητό! Γράψατε σε facebook κάτι αρνητικό για το εμβόλιο κορωνοϊού; Δείτε τι θα πάθετε

Κοινοποίηση:
facebook-logo

Οι λεπτομέρειες…


Από 250.000 έως μισό εκατομμύριο Έλληνες επιδιώκεται να εμβολιαστούν κατά την πρώτη φάση του μαζικού εμβολισμού.

Αυτό, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θα εξαρτηθεί από πόσες δώσει θα μας παραδώσει η μεγάλο-εταιρεία Pfizer, με τις Αρχές να ευελπιστούν πως θα παραλάβουν 500.000 έως 1.000.000 δόσεις. Θα γίνουν μάλιστα προσομοιώσεις εμβολιασμών από τις 15-20 Δεκεμβρίου.
Στο πλαίσιο να γίνει ενημέρωση, η οποία θα ωθήσει όλο και περισσότερους πολίτες στο να εμβολιαστούν, το facebook ανακοίνωσε σήμερα πως θα διαγράφει «ισχυρισμούς» που θα θέτουν σε αμφισβήτηση την ασφάλεια και τα συστατικά του εμβολίου.

Βάσει των έως τώρα δεδομένων, Pfizer/BioNTech και Moderna θα είναι οι πρώτες που θα πάρουν αδειοδότηση από τον EMA για την εμπορική διάθεση των εμβολίων τους.

Όπως δήλωσε και κατά τη χθεσινή τακτική ενημέρωση για την επιδημία ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, «με το που θα εγκριθούν τα εμβόλια αυτά, θα παραδοθούν στη χώρα μας και μετά την παράδοση, την επόμενη ακριβώς μέρα θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. απλα διαγραψτε ολα τα αντικοινωνικα δυκτια δεν προσφερουν απολυτος τιποτα επαψα να ασχολουμαι εδω και 10 χρονια

  2. Να μαζευτούμε να εμβολιάσουμε τον Εβραίο Ζούκερμπεργκ που έχει την facebook.

  3. “Ο πλανήτης της σιωπής” όπως είχε τιτλοφορήσει βιβλίο του και ο Λιακόπουλος και κατά περίεργη σύμπτωση τελευταία σταμάτησε να μιλά και αυτός. Πρέπει να το κατανοήσουμε, να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας, ζούμε υπο την ηγεσία ενός τυραννικού καθεστώτος, bye bye δημοκρατία και όποιος αντιδρά θα έχει συνέπειες όπως αυτές στην ταινία “1984 Ο μεγάλος αδελφός”, ξυπνήστε επιτέλους και οργανώστε την επόμενη μέρα!!!

  4. Κανενας το σατανιασμενο υγρο να το βαλουνε απο πισω τους…..παρτε φορα να μας τα κλασετε….

  5. Σήμερα 4/12 γιορτάζει και το σύστημα….Μην ξεχνάτε
    Είναι ΒΑΡΒΑΡΟ

  6. Σας το λέω από πείρα, πριν 2 χρόνια έκλεισα το προφίλ μου στο fb και φέτος το Νοέμβριο το διέγραψα οριστικά. Ησύχασε πραγματικά το κεφάλι μου απο τις ανοησίες των ανθρώπων.

  7. Ας αντισταθουμε σβηνοντας όλοι τα φβ.. εμείς τους δίνουμε δύναμη μην το ξεχνάτε. Χωρίς εμάς είναι μηδενικά.

  8. Οποιος είναι μαλάκας και πάει και γράφει τέτοια στο facebook καλά να πάθει. Γενικά όλοι εκτός από τους επαγγελματίες που συμμετέχουν για τα λεφτά είναι μαλάκες που έχουν ενεργούς λογαριασμούς στο fb.
    Λες και δε ξέρουνε τι ρόλο παίζει το fb.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.

  9. Χεστηκαμε με τα αφεντικά
    μασωνακια του facebook. Αλλά αν είχε μυαλό όλος ο κόσμος θα έπρεπε να είχε κλείσει τους λογαριασμούς παγκοσμιως και θα σου έλεγα εγώ που θα πάνε όλοι αυτοί οι πονηροί κατά τα άλλα και δισεκατομμυριούχοι από το πουθενά. Δυστυχώς οι κοινωνίες αυτοκτονούν από μόνες τους!!

  10. Αργησατε νεοταξιτες..ολοι οι σκεπτομενοι Ελληνες εχουμε προλαβει να ενημερωθουμε για το τρυπημα και τι αυτο θα επιφερει στην υγεια μας και σας λεμε…ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ….

  11. Αν ένα εκατομμύριο προφίλ έφευγαν από το fb μέσα σε μια μέρα θα ήταν μια καλή αρχή που θα ακολουθούσαν και άλλες χώρες. Όπως ανέβηκε θα κατέβαινε το fb , μην ξεχνάτε ότι εσείς το κάνετε αυτό που είναι με την παρουσία σας εκεί. Αλλά… είστε γίδια.

  12. ολοι διαγραψτε το facebook απο εμας πληρωνονται θα κανουν αυτο που θελουμε εμεις και οχι το αντιθετο οσο για το εμβολιακι τσιπαρισματακι ειναι καθαρο ολοι μαζι μια γροθια

  13. ΟΜΑΔΙΚΗ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ VK

  14. ΕΊΝΑΙ ΛΟΓΙΚΉ Η ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑΣ ΚΑΘΩΣ Η BIG TECH ΔΗΛΑΔΉ GOOGLE MICROSOFT FACEBOOK AMAZON ΕΊΝΑΙ Η ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΟΜΑΣΌΝΩΝ ΙΣΧΥΡΏΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

Comments are closed.