Εταιρεία Νιτσιάκος: Αφήνει τους Έλληνες της Ηπείρου στην ανεργία και προσλαμβάνει δεκάδες Πακιστανούς εργάτες

Κοινοποίηση:
ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

Η εταιρεία Νιτσιάκος κοτόπουλα Ιωαννίνων ενώ η ανεργία στην Ήπειρο έχει χτυπήσει κόκκινο, προτιμά να έχει στο εργατικό της δυναμικό στο εργοστάσιο παραγωγής και συσκευασίας πουλερικών και άλλων κρεάτων, Πακιστανούς για φθηνότερα εργατικά χέρια.

Μία εταιρεία που οι Έλληνες την έχουν στηρίξει πάμπολλες φορές με αγορές προϊόντων προτιμάει τα χρήματα που της αφήνει ο ελληνικός λαός να τα μοιράζει στους Πακιστανούς που έχουν εισέλθει στη χώρα.

Η αποκάλυψη έγινε από τον σύμβουλο της πακιστανικής κοινότητας που είχε επισκεφθεί τις φυλακές Ιωαννίνων για να διαπιστώσει τις συνθήκες που κρατούνται οι ομοεθνείς του και έπειτα επισκέφθηκε και το εργοστάσιο όπου ευχαρίστησε τον διευθυντή προσωπικού για τις δεκάδες προσλήψεις πακιστανών υπηκόων.

Αφού ο κύριος Νιτσιάκος επιλέγει να δώσει τα χρήματα του σε αλλοεθνείς ήρθε η στιγμή να δώσουμε και εμείς σε άλλη εταιρεία παραγωγής και συσκευασίας κρεάτων τα δικά μας χρήματα.
Ας περιμένει από τους Πακιστανούς βρίσκονται στην Ελλάδα να αγοράσουν τα κοτόπουλα του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Απ οταν σκοτώθηκε ο Θεοδωρος Νιτσιακος και ανελαβαν εξολοκληρου την διοικηση τα παιδια του εχουν αλλαξει πολλα στην εν λογω εταιρεια, η πλειοψηφια των εργαζομενων ειναι οντως πακιστανοι.
    Πολλοι Ελληνες εργαζομενοι με 20 και 30 χρονια στο Νιτσιακο απομακρυνθηκαν ωστε να ερθουν στην θεση τους αλλοι με καινουργιες συμβασεις και χωρις τα δικαιωματα που ειχαν οι παλιοι!
    Ο Νιτσιακος επίσης ηταν απο τις εταιρειες που εθεσε στους εργαζομενους του το διλημμα…..ΕΜΒΟΛΙΟ Ή ΑΝΕΡΓΙΑ, δινοντας τους τελεσιγραφο οτι μετα το περας μιας συγκεκριμενης ημερομηνιας δεν θα περνουσαν την πυλη του εργοστασιου χωρις πιστοποιητικο εμβολιασμου!

  2. Πιάνει ο πακιστανός τον κωλο του και μετά πιάνει τα κοτόπουλα…..Το ίδιο φαινόμενο συμβαίνει και σε εταιρείες packaging… Όλοι οι βρωμιάρηδες πακιστανοι μαγαρίζουν τα πάντα και μετά τα τρώει ο ελληνικός λαός..

  3. Το ίδιο και ο Αμβροσιαδης στην Κατερίνη φουλ στους πακιστανους

  4. Το ίδιο και ο Αμβροσιαδης που έχει έδρα στην Κατερίνη είναι γεμάτο πακιστανους. Το ξερω γιατι εχω παει να φορτώσω από εκεί επειδή είμαι οδηγός σε φορτηγό τους πηγαινουν και τους φέρνουν και με το λεοφωρειο

  5. Και δε με λετε; Τα κοτοπουλα Νιτσιακος

    Χαλάλ: Το «ιερό» κρέας των μουσουλμάνων παίρνει σφραγίδα και στην Ελλάδα! Τα κοτόπουλα “Πίνδος” έχουν την πιστοποίηση “χαλάλ”! Του Νιτσιακου, αραγε;

  6. ΜΑΡΞ

    «Οι οικονομικοί «μετανάστες» είναι ο Δούρειος Ίππος του κεφαλαίου για την άλωση των εργασιακών κατακτήσεων των ντόπιων.»

    «Ο βασικός στόχος του εργοδοτικού κεφαλαίου είναι η αύξηση της κερδοφορίας του μέσα από τη μείωση του κόστους εργασίας. Γι’ αυτό εισάγει και χρησιμοποιεί τα εκατομμύρια των ξένων εργατικών χεριών ως παραπανίσιο πληθυσμό, που θα ασκήσει τρομακτικές πιέσεις στους ντόπιους εργαζόμενους για τη μείωση του κόστους εργασίας.»

  7. Ρίξτε κι μια μάτια που κατασκευάζονται τα admiral…Made in Pakistan / Turkey

  8. Τα ίδια γίνονται σε πολλά εργοστάσια παραγωγής τροφίμων, όπως και σε εργοστάσιο γνωστής αλυσίδας καφέ στον Ασπρόπυργο!!Και προτάσσουν ως δικαιολογία ότι δεν πάνε οι Έλληνες!!Μα θα πάει ο Έλληνας με 400 ευρώ?Αυτοί διαμένουν 10 και 15 άτομα μαζί!!Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο Έλληνας για να τον πάρετε στην δουλειά?Αίσχος και ντροπή για έναν ακόμα λόγο..Οι Ηπειρώτες ήτο ανέκαθεν από τους πιο μεγάλους ευεργέτες της Ελλάδος και μεγάλοι ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ!!Απ’ ότι φαίνεται, οι απόγονοι των ,έχουν ως ύψιστο αγαθό, όχι την πατρίδα,αλλά το χρήμα!!Ιούδες Ισκαριώτες…!!

  9. Υπάρχουν επίσης τα κοτόπουλα ‘Πίνδος ‘ και ‘ Μιμίκος’. Έχουμε κι άλλες επιλογές!!!

  10. Τά βρωμοκοτόπουλα που τα έχουν μαγαρίσει πακιστανικά βρωμόχερα να τα βάλεις στον πάτο σου δεν ξαναψωνίζουμε απο σένα….

  11. Δεν αντιδράσαμε τόσα χρόνια με τους λάθρο!!
    Σταγόνα σταγόνα έγινε ωκεανός και μας παρέσυρε το κύμα!

  12. Μποικοταζ και αφήστε τους πάκιδες να πάνε να αγοράζουν τα κοτόπουλα τους.

  13. ντροπή ρε παιδιά οι Έλληνες να παρακαλάμε για μια δουλειά και εσείς να προσλαμβάνεται τους Πακιστανούς….

  14. Όπως έκοψα ΚΑΘΕ προϊόν που ανήκει στην εταιρεία Procter & Gamble, διότι με το σαμπουάν pantene (παντέν) περνάει το ομοφυλοφυλικό (gay) μήνυμα σε ώρες υψηλής τηλεθεάσεως, που παρακολουθούν παιδιά και φυτεύει στο υποσυνείδητό τους ότι το ανώμαλο θα πρέπει σώνει και καλά να είναι ομαλό, έτσι απλά παύω να αγοράζω ΚΑΘΕ προϊόν του νιτσιάκου. Η P & G ας χάσει από μένα και ας κερδίσει από τους gay. Με την ίδια λογική, ας ψωνίζουν τα είδη του νιτσιάκου οι αλλοδαποί και οι υποστηρικτές τους. Με ενδιαφέρει εγώ και ο οικογενειακός μου περίγυρος, να τους περάσω το μήνυμα ότι αρκετά με τους ξένους, ας αναλάβουν την ευθύνης της πτώσεως των πωλήσεών τους.

  15. Τα Ελληνόπουλα όμως δεν πάνε να σφάζουν και να ξεπουπουλιάζουν κότες.Έτσι και αυτός βρήκε την εύκολη λύση και πήρε πάκια.

  16. Ξεφτιλας μεγάλος εμπάργκο μήπως και βάλει μυαλό….

  17. Καμία ανησυχία. Για πλευρηδες χατμζηδακηδες μηταρακηδες. Η Αλβανία είναι δίπλα….

  18. για σκλάβους ψάχνουν όχι για αξιοπρεπείς υπαλλήλους!! γενικά στον ιδιωτικό τομέα

  19. ΤΑΙΣΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΝΙΤΣΙΑΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

  20. Το κεφάλαιο κέρδισε και Έλληνες να ξαναπάρει θα δουλεύουν με μισθούς πείνας.

  21. Ο/Η Να μάθουμε αν έχουν βιβλιάρια υγείας και εξετάσεις λέει:

    Εμετός μας ήρθε 🤮🤮 εδώ και χρόνια χάλια ήταν σαν εταιρεία τώρα μας αποτελείωσαν οι αποκαλύψεις αυτές..
    Να απαντήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, βιβλιάρια υγείας έχουν όλοι αυτοί; Έχουν ελεγχθοί για νόμιμα έγγραφα;

  22. ….μην φωναζετε διοτι και αυτος απο το αφγανισταν ειναι.

  23. Εννοείται ότι δεν αγοράζουμε κοτόπουλα από Νιτσιάκο…Το ίδιο κάνουμε και σε όλες τις εταιρείες που δίνουν δουλειά σε αλλοδαπούς…Δεν αρκεί όμως, πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά γενικότερα…Φτάσαμε στο σημείο αυτό γιατί αδιαφορήσαμε και δεν αντιδράσαμε όπως και όταν έπρεπε…Σκεφτείτε το…Δυστυχώς, το έργο μας είναι πιο δύσκολο τώρα…

  24. Σωστή πρόταση. Κάποτε θα πρέπει να ξυπνήσουμε και να αντιδρούμε σε ότι παράλογο και αντεθνικό συμβαίνει. Όχι στο νιτσιάκο μέχρι να δει τις πωλήσεις να πέφτουν κατακόρυφα και να αλλάξει το τροπάριο. Το ίδιο να κάνουμε και με πειχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπούς. Να μην πηγαίνουμε σε αυτές και να μην πηγαίνουμε σε μαγαζιά αλλοδαπών. Επίσης να μην νοικιάζουμε σπίτια σε αλλοδαπούς . Ας κάνουμε και εμείς κάτι ώστε να φρενάρουμε αυτή την κατρακύλα.

  25. Τερμα ο Νιτσιακος από το σπίτι μου και θα φροντίσω το ίδιο να γίνει στον οικογενειακό μου περίγυρό. Τρελάθηκα με τους Πακιστανους.

  26. κανενας Ελληνας δεν ψωνιζει απο αυτην την εταιρεια απο σημερα.Ποιος εδωσε σε λαθροπηθικους αδεια εργασιας και γιατι δεν εχουν απελαθει?

  27. Συμφωνώ απόλυτα με τον επίλογο του άρθρου.
    Για εμένα κοτόπουλα Νιτσιακος τέλος.
    Και μην ακούσω το γνωστό παραμύθι ότι δεν βρίσκουν Έλληνες εργάτες γιατί θα τους νησίδων άσχημα.
    Αυτοί δεν θέλουν εργάτες.. Σύγχρονους σκλάβους θέλουν.

  28. ακριβως εμπαρκο θα κανω στον νιτσιακο ας τα πουλησει στα πακιστανια τα κοτοπουλα

  29. Σιγά την πρωτοτυπία εδώ παίρνουν κόσμο και από δομές για τα χωράφια και κάποιοι βρίζουν τους Έλληνες ότι είναι τεμπέληδες. Στα νησιά οι μισοι σερβιτόροι είναι αλβανοί. Φουλ πακιστανοί επίσης δουλεύουν στην βιοτεχνία του ρούχου. Η λίστα δεν έχει τέλος.

  30. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΕΛΟΣ

  31. Εγώ, πάντως, κοτόπουλο που το έχουν αγγίξει πακιστανικά χέρια, δεν αγοράζω …
    Ας διατηρηθεί η εταιρεία με την διάθεση των προϊόντων της σε πακιστανούς …
    Απλά τα πράγματα …

Comments are closed.