Ερώτηση με βέλη από Τσίπρα σε Μητσοτάκη για το γεύμα στην Ικαρία

Κοινοποίηση:
τσιπρας

Για παραβίαση των μέτρων περιορισμού για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στον πρωθυπουργό για το πρόσφατο ταξίδι του στην Ικαρία. Χαρακτηρίζει το γεύμα στο σπίτι του κ. Στεφανάδη «κίνηση απίστευτης αλαζονείας, η οποία σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα προκαλούσε μείζονα κυβερνητική κρίση»

«Ενώ η χώρα βρίσκεται  στο τρίτο κύμα της πανδημίας, η ελληνική οικονομία καταρρέει και η κυβέρνηση ανακοίνωσε, πριν λίγες ημέρες, αυστηρότερα μέτρα περιορισμών για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6μμ έως τις 9πμ και την εστίαση κλειστή εδώ και 4 ολόκληρους μήνες, στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ικαρία ο κος Μητσοτάκης παραβρέθηκε στο γεύμα που οργάνωσε στο σπίτι του ο βουλευτής της ΝΔ κος Στεφανάδης, με συμμετοχή δεκάδων στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης, σε μια κίνηση απίστευτης αλαζονείας, η οποία σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα προκαλούσε μείζονα κυβερνητική κρίση», τονίζει ο κ. Τσίπρας.

«Με βάση τα παραπάνω ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός:

1. Θεωρεί ότι η συμπεριφορά του συνάδει με τα μέτρα περιορισμών που έχει ανακοινώσει ο ίδιος και η κυβέρνηση του;

2. Τι έχει να πει στους επαγγελματίες της εστίασης οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση χωρίς καμία στήριξη από την κυβέρνηση; Θεωρεί ότι μπορούν να ανοίξουν τα καταστήματα τους με τα ίδια «μέτρα» που τήρησε ο ίδιος και οι συνδαιτημόνες του στο γεύμα της Ικαρίας;

3. Τι έχει να πει στους πολίτες οι οποίοι, ορθώς τηρούν τα μέτρα περιορισμών και για την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και υπό την απειλή προστίμων;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΚΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΙΣ ΧΛΑΠΑΤΣΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.

  2. Δεν θα γινω εγω συνηγορος της ΝΔ για τις οποιες μ@λακιες κανει, αλλα παρατηρω τους αρλουμπολογους της Κουμουνδουρου που περιμενουν στην …..γωνια να γκρινιαξουν για οτιδηποτε κανει η ΝΔ, μηπως… μεθαυριο κερδισουν καμια ψηφο παραπανω!!!!!! Τους πειραξε τωρα το τραπεζωμα του Μητσοτακη στην Ικαρια, που ηταν λαθος βεβαια, διοτι μαζευτικαν παραπανησιοι!!!!!!! Ποιοι ομως διαμαρτυρονται;;;;;;; Αυτοι , οι οποιοι προκαλουν διαδηλωσεις για το νομοσχεδιο για τα ΑΕΙ, διοτι θελουν το μπαχαλο, να ειναι τα ΑΕΙ παρασκευαστηρια Μολοτωφ, απο ….φοιτητες που περασαν με λευκη κολλα και δεν εχουν σκοπο να τελειωσουν στον αιωνα τον απαντα και να χτιζουν τα γραφεια των καθηγητων!!!!!! Αυτα θελουν, δεν υπαρχει ο ιος στις διαμαρτυριες των μπαχαλακηδων!!!!!!!!!

  3. ΑΝΤΕ ΡΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ…ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ…

Comments are closed.