Ερωτηματικά για τον θάνατο του Σπυρόπουλου – Άλλος ένας πρώην ταμίας που “φεύγει” ξαφνικά

Κοινοποίηση:
w8seVroYCfYZt6Ohk6az

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ βρισκόταν στην παραλία Χιλιαδού και έχασε τη ζωή του την ώρα που κολυμπούσε.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Κύμης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

O Ροβέρτος Σπυρόπουλος στην τελευταία κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου (1993-1996) ήταν διοικητής του ΟΑΕΔ και πρόεδρος του Πειραματικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Εκλέχθηκε βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ το 1996 και το 2000, και διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από το 2001 ως το 2004 στην κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη.

Το 2006 έγινε γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ. Στην κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου έγινε αρχικά γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης από το 2009 ως το 2010, ενώ από τον Αύγουστο του 2010 μέχρι τις 29 Ιουνίου 2015 ήταν διοικητής του ΙΚΑ.

Είχε κατηγορηθεί για απιστία σε βαθμό κακουργήματος αλλά απαλλάχτηκε με βούλευμα τον Απρίλιο του 2019. Αποτελεί έναν ακόμα πρώην ταμία κόμματος εξουσίας που χάνεται ξαφνικά. Θυμηθείτε τον Βαρθολομαίο της ΝΔ που τον σκότωσαν το 2007. Το όνομά του είχε εμπλακεί στις μίζες της Siemens. Ο Σπυρόπουλος είναι άλλος ένα πρώην πολιτικός που παραθέριζε στην Χιλιαδού, παραλία – τόπος συνάντησης για τα μέλη της 17Ν. Εκεί άλλωστε που συνελήφθησαν μερικά μέλη της. Έτσι για την ιστορία όλα αυτά…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ως Οικονομικός Υπέυθυνος του ΠΑΣΟΚ μάλλον χρώσταγε και τα 250.000.000 Ευρώ “δανεικά κι΄ αγύριστα” του ΠΑΣΟΚ.

    Μήπως τώρα είναι ευκαιρεία να ρωτήσει κανένας δημοσιογράφος ή έστω να μας πει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ (που αλλάζει τα ονόματα σαν τα πουκάμισα) ποιός θα τα πληρώσει, διότι μέχρι σήμερα κανείς σοσιαληστής (σωστή ορθογραφία) δεν καταδέχθηκε να μας ενημερώσει (σχήμα λόγου).

Leave a Response