«Επιχείρηση Διόνυσος»: Προσέγγιζαν ανήλικα κορίτσια και τα κακοποιούσαν σεξουαλικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Dionisos

Ασύλληπτες είναι οι αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε η ιταλική αστυνομία για αίρεση που δρούσε ανεξέλεγκτα τα τελευταία χρόνια, «στρατολογώντας» ανήλικα κορίτσια τα οποία έπεφταν θύματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους της αστυνομίας της Νοβάρα, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της αίρεσης μετά από δύο χρόνια έρευνας, η οποία είχε ονομαστεί «Επιχείρηση Διόνυσος». Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οι ιταλικές αρχές πραγματοποίησαν στοχευμένες εφόδους στις 18 και 19 Ιουλίου σε ολόκληρη τη χώρα, κυρίως στις πόλεις του βορρά της Ιταλίας, συμπεριλαμβανομένων των Νοβάρα, Μιλάνο, Γένοβα και Παβία.

«Αρχηγός» και ιδρυτής της αίρεσης φέρεται να είναι ένας 77χρονος άνδρας από τη Νοβάρα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του, με οπαδούς του να αναφέρουν πως τον αποκαλούσαν «γιατρό» ή απλά «Αυτός». Τα κορυφαία μέλη της ιεραρχίας της αίρεσης στην Ιταλία αποκαλούνταν «θηρία», ενώ οι πιθανοί νεοσύλλεκτοι θεωρούνταν η «λεία» τους.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν, η αίρεση στόχευε σε νέες γυναίκες -ακόμα και ανήλικες-, στις οποίες υπόσχονταν την είσοδο σε έναν «μαγικό, φανταστικό και μυστικό κόσμο» και τον φωτισμό μιας «εσωτερικής φωτιάς».

Ωστόσο, επί της ουσίας ο «φανταστικός κόσμος» που υποσχόταν ο 77χρονος ήταν ένας κόσμος σεξουαλικής κακοποίησης, που πολλές φορές γινόταν «ακραίος και επώδυνος». Μάλιστα, τα θύματα αναγκάστηκαν να διακόψουν τους δεσμούς τους με τον εξωτερικό κόσμο, εξαρτώμενοι από την αίρεση και από τον «γιατρό» προσωπικά. Πλάνα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από τις ιταλικές αρχές δείχνουν ημίγυμνες γυναίκες να συμμετέχουν σε τελετουργικούς χορούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Υπάρχουν και στην Ελλάδα τέτοιες αιρέσεις, όπου γυναίκες (αλλά και άντρες) χορεύουν αποχαυνωμένοι και κάνουν (και λένε) ότι τους πει ο αρχηγός!!! Οι δύο, πιο μεγάλες, είναι η νου-δούλα και ο τσίριζα, αλλά υπάρχουν και μικρότερες (κιναιδάλ, ΚΚ€, κλπ)! Εδώ γιατί δεν επεμβαίνει η αστυνομία άραγε; είναι καλές αιρέσεις αυτές;

Comments are closed.