«Επιστολή» Σταμάτη Γονίδη στον Χριστό: «Μόνο εσύ μπορείς να διώξεις τον ιό…»

Κοινοποίηση:
gonidisstam

O γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης συνέταξε μια επιστολή με παραλήπτη τον Χριστό, την οποία πρόκειται να δημοσιεύσει και στα social media του.

Στην επιστολή – προσευχή του αναφέρει:

«Κύριε Ημών Ιησού Χριστέ, υιέ του Θεού και Άγιο Πνεύμα, είναι η πρώτη φορά που σου γράφω αυτά που θέλω να σου πω.

Ο λόγος είναι ότι εσύ Κύριε μας έχεις πει πως όταν έχουμε ένα πρόβλημα που μας βασανίζει και δεν μπορούμε να το λύσουμε, να απευθυνόμαστε σε σένα που είσαι Πατέρας μας και να ζητάμε τη βοήθειά σου.

Εσύ Κύριε και Θεέ μου, που μου χάρισες τα πάντα και με έκανες γνωστό στον μάταιο αυτόν κόσμου που ζούμε.

Εσύ Κύριε που μίλησες σε μένα τον αμαρτωλό και μου είπες ότι το μόνο που ζητάς από εμάς είναι αγάπη και ειλικρίνεια.

Εσύ Πανάγαθε που μου έδειξες το φως της αγάπης σου. Εσύ μόνο μπορείς τα πάντα να αλλάξεις.

Τα Αδέλφια μας Κύριε που είναι βαφτισμένα στο όνομά σου, του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, αυτοί που ο λαός επέλεξε να μας κυβερνάνε μας φέρονται παράξενα σαν να μας τιμωρούν.

Εκτός όλων των άλλων που μας επιβάλλουν, μας απαγορεύουν Πανάγαθε, να κοινωνούμε το αίμα και το σώμα σου.

Δεν μας άφησαν να παραβρεθούμε στο μαρτύριο της Σταύρωσής σου ούτε να χαρούμε την αγία σου Ανάσταση για να μας προστατέψουν, είπαν, από έναν ιό που είναι πολύ επικίνδυνος, και μας επέβαλαν να φοράμε μάσκες ακόμα και μέσα στο Άγιο Οίκο σου.

Αυτό που μας πληγώνει πιο πολύ είναι ότι το επέβαλαν και στα μικρά παιδιά, που εσύ Χριστέ μου τα αγαπάς και όπως είπες σε αυτά ανήκει η Βασιλεία των Ουρανών.

Κάνε Κύριέ μου το θαύμα σου, δείξε την άπειρη αγάπη σου, Εσύ που τους δίκαιους αγαπάς και τους αμαρτωλούς ελεείς. Ελέησόν μας Πανάγαθε.

Μόνο εσύ Πανάγαθε ο Υιός του Θεού του αληθινού μπορείς να διώξεις τον ιό του πονηρού και των σκοτεινών δυνάμεων.

Δοξασμένο το όνομά σου, Πανάγαθε και ελεήμον Θεέ, εις τους αιώνας των αιώνων.

Ταπεινά ένα από τα παιδιά σου,

Σταμάτιος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

 1. γραφικότητες. Αν δε τηρήσουμε ολοι τα μετρα δε θα μας σωσει κανενας θεος

 2. Όλοι εσείς που εναντιωνεστε και ρίχνετε τον λίθο σας, πρεπεινα είστε αναμάρτητοι ε;ταπεινωθειτε και δείτε τον εαυτό σας, ποσο μακρια είστε από την Αλήθεια και μετανοείτε όσο είναι καιρός! Αντί να ασχολείστε με την ζωή του κυρίου Γονίδη σκεφτείτε τι κάνατε εσείς για τον συνανθρωπο σας. Η ομολογία στον Χριστό μας είναι ανώτερη από τα σχόλια σας. Μακάριοι όσοι με ομολογήσουν ενώπιον των άλλων, γιατί και εγώ θα τους ομολογήσω ενώπιον του πατερα μου. Μακάριοι είστε όταν σας κυνηγήσουν, σας βασανισουν,σας σκοτώσουν εις το όνομά μου. Δική σας η Βασιλεία των Ουρανών. Μακάριοι οι κλαιοντες, ότι αυτοί γελασουσι. Ο ταπεινων εαυτόν, υψωθησεται. Ο υψων εαυτόν, ταπεινωθησεται

 3. Μπραβο Σταμάτη!!! Δεν σουτόχα,αυτό είναι ομολογία Χριστού,ευτυχώς άρχισαν να “ξυπνούν” οι Ελληνες, μόνο ο Ιησούς Χριστός σώζει,ας μετανοήσουμε και να παρακαλέσουμε τον Κύριο να μας λυπηθεί και να μας συνχωρέσει Αμήν!!!

 4. Ελπιζω μονο μη την εστειλε με τα ΕΛΤΑ γιατι θα κανει κανα χρονο να φτασει…αν δε χαθει στη διαδρομη. Μεχρι τοτε ο Βασιλακης ο Πορτας θα μας μαρκαλεψει ολους με το βελονι του.

 5. Παρ’ ότι κάποιος εύκολα θα συμφωνούσε με το γενικότερο περιεχόμενο της προσευχής του κυρίου Γονίδη, το ίδιο εύκολα θα διαφωνούσε με την φαρισαϊκή δημοσίευσή της. Θυμίζει την προσευχή και το κερί που άναψε η κυρία Άντζελα Δημητρίου, μπροστά στην κάμερα. Ένα επίσης σημείο διαφωνίας, αφορά στην επίκληση εξάλειψης του ιού, ενώ θα έπρεπε να ζητηθεί η εξάλειψη του άρρωστου νου, που εκμεταλλεύεται τον ιό για να μας εξαλείψει.

 6. Δε μου λέτε εσείς όλοι εκεί που τον υποστηρίζετε ,αν έβγαινα εγώ κι έγραφα μια ανάλογη επιστολή στον Άγιο Πέτρο και τον παρακαλούσα να πάρει στο Παράδεισο τον Μητσοτάκη θα με προβάλατε?? Γιατί όχι??
  Αυτή δεν είναι ρατσιστική αντιμετώπιση??
  Ο κ. Τσιάρτας, ο κ.Γονίδης, η κ.Μαλέσκου ποιοι είναι όλοι αυτοί και πρεπει όταν φέρουν δημοσίως γνώμη επί παντός επιστητού ν ασχολούμαστε μαζί τους ασχέτως τι λένε και αν αυτό που λένε είναι σωστό??
  Και μια τελευταία ερώτηση: Ο κ.Γονιδης ο οποίος μου είναι αδιαφορος ,ούτε συμπαθής ούτε αντιπαθής , ως γνήσιος Χριστιανός που είναι, όταν έπαιρνε τρελά μεροκάματα απ’ τα νυχτομάγαζα βοηθούσε με αυτά τα λεφτά και κανέναν φτωχό??
  Πρώτη φορά σας βλέπω να υποστηρίζετε με τέτοια μανία κάποιον??

 7. Συνυπογράφω. Εύγε, Σταμάτη. “ΑΙΝΕΙΤΕ τὸν Θεὸν ἐν τοῖς ἁγίοις αὐτοῦ, αἰνεῖτε αὐτὸν ἐν στερεώματι τῆς δυνάμεως αὐτοῦ· 2 αἰνεῖτε αὐτὸν ἐπὶ ταῖς δυναστείαις αὐτοῦ, αἰνεῖτε αὐτὸν κατὰ τὸ πλῆθος τῆς μεγαλωσύνης αὐτοῦ. 3 αἰνεῖτε αὐτὸν ἐν ἤχῳ σάλπιγγος, αἰνεῖτε αὐτὸν ἐν ψαλτηρίῳ καὶ κιθάρᾳ· 4 αἰνεῖτε αὐτὸν ἐν τυμπάνῳ καὶ χορῷ, αἰνεῖτε αὐτὸν ἐν χορδαῖς καὶ ὀργάνῳ· 5 αἰνεῖτε αὐτὸν ἐν κυμβάλοις εὐήχοις, αἰνεῖτε αὐτὸν ἐν κυμβάλοις ἀλαλαγμοῦ. 6 πᾶσα πνοὴ αἰνεσάτω τὸν Κύριον. ἀλληλούϊα.”

 8. Κομματάκι γραφικό το όλο θέμα. Γράμμα στον Ιησού Χριστό βασιλέα Ιουδαίων ( όχι Ελλήνων περικαλώ) και άνευ γραμματοσήμου?
  Υ.Γ: τον. κ.Γονίδη τον θεωρώ αξιόλογο μουσικό και άνθρωπο με ευαισθησίες.

 9. ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ…
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΧΟΥΜΕ???

 10. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ κε ΓΟΝΙΔΗ.ΑΞΙΟΣ.ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ.

 11. Σταματη κρατα γερα την πιστη σου στον Αληθινο Τριαδικο Θεο. Γιατι θα ερθουν πολυυυ δυσκολες μερες μεχρι να ξεκαθαριση η ηρα απο το σιταρι… Αξιος

 12. Πριν λίγα χρόνια κάποιοι φοβούνταν να κάνουν το Σταυρό τους για να μην τους πούν οπισθοδρομικούς. Σήμερα πάλι κάποιοι φοβούνται να κάνουν το Σταυρό τους, για να μην πέσουν θύματα αιμοβόρων τζιχαντιστών στο δρόμο, της Ελλάδος !!! Το ότι γράφεις ολόκληρη επιστολή με ονοματεπώνυμο, σημαίνει πολλά.

 13. Σταματη σε βλεπω μεγαλη πορτα να περνας καπου εκει στην Ιερα οδο !!!!!!!!!

 14. Θανάση έχεις νά κάνεις μέ άθεους μέ αλλοθρησκους.Μιλάνε ελληνικά δέν είναι ομως Ελληνες.Είναι εχθροί μας.
  Γιάννης Λάκων

 15. Αυτονε τον εχει βαρεσει η κοκα και το μαυρο στο δοξα πατρι

  1. Βέβαια οποιος πιστεύει και προσεύχεται στον Χριστο και στην Παναγία μας κάτι τον εχει βαρέσει … πλέον οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ειμαστε και γραφικοί και βαρεμενοι;;;

 16. Συγχαρητηρια κ.Γονιδη ο Θεος να μας λυπηθει διοτι βγηκαμε απο “ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ” Κυριε Παντοδυναμε Ελεησον εμας τους αμαρτωλους .

 17. Και εγώ υπογράφω. Κύριε ελέησον ημάς!!
  Μπράβο Σταμάτη.

 18. μπραβο σταματη…. ολοι στα λογια ειμαστε αρχηγοπουλα, στις πραξεις σταματη μου τι κανουμε….. καλα τα ενοικια απο τα σπίτια σταματη μου….. αλλα μηπως απο δω και στο εξης να τα χαριζες;;;;; ε!!!!! σταματη μου;;;;;;;

  1. Όπου κι αν βρεθεί ένας Χριστιανός να ομολογήσει θα βρεθεί κι ένας μ@λάκας να θέλει να πείσει τους υπόλοιπους που ακούν ότι αυτός είναι πιο Χριστιανός. Για πες μας, ρε παλικάρι, εσύ τί έχεις χαρίσει και σε ποιον;

 19. Ας μας ελεήσει ο Πανάγαθος. Δεν μας έχει απομείνει τίποτε άλλο. Μας τα πήραν όλα και πρώτα από όλα την αξιοπρέπεια να είμαστε άνθρωποι.

 20. Σταματη,ξεπερασες και τον ιερωνυμο,που δεν εβγαλε μια λεξη τοσο καιρο,σαν αυτα που γραφεις εσυ.δεν ειπε μια λεξη με τοση πιστη και Αγαπη Στον Χριστο.μονο να ειμαστε υπακουοι στο συστημα και να ειμαστε καλα παιδια και να φοραμε τις μασκες μας.μπραβο σου Σταματη!!!!!!!!

 21. Υπογράφω κι εγώ τήν επιστολή.
  Κύριε, ελέησόν μας. –

 22. Μπράβο στον κ. Σταμάτη Γονίδη. Ο Θεός να μας ελεήση.

 23. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΞΙΟΣ.

 24. Υπογράφω κι εγώ τήν επιστολή.
  Κύριε, ελέησόν μας. –

Comments are closed.