Επιμένει ο Μπέιλ: «Υπάρχουν εξωγήινοι, το ερευνώ χρόνια»

Κοινοποίηση:
bale-ufo

Την πεποίθησή του ότι υπάρχουν εξωγήινοι εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Σε συνέντευξή του στο «SkySports», τόνισε πως υπάρχουν εξωγήινοι λέγοντας πως υπάρχουν αποδείξεις που αποδεικνύουν την ύπαρξη τους.
«Υπάρχουν αποδείξεις παντού και πρέπει να το ψάξουν όλοι. Ψάχνω χρόνια για αυτό το ζήτημα και το εξερευνάω, ωστόσο υπάρχει πολύ ψεύτικο υλικό.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, έχει δημοσιοποιήσει αρκετές εικόνες. Αλλά υπάρχουν και πολλά ντοκιμαντέρ που αναφέρονται σε αυτά τα θέματα. Οπότε εκεί στηρίζομαι και… πιστεύω πως υπάρχουν. Είναι πάρα πολλά τα στοιχεία! Είναι δύσκολο το να είναι όλα ψεύτικα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουαλός άσος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. Βασικά επάνω στη γη υπάρχουν και υπήρχαν χιλιάδες μορφές ζωής.
  Και πιστεύει κάποιος πως δεν μπορεί να υπάρχει πλανήτης εκεί έξω που να φιλοξενεί έστω ένα είδος εξωγήινης ζωής,νοήμων η μη;;;;; Από πότε έχετε να σηκώσετε το κεφάλι σας ψηλά και να δείτε τα άστρα ;;;
  Τους πλανήτες και τους αστερισμούς ποιοι τους ονόμασαν με Ελληνικά ονόματα;;
  Για την εξωγήινη ζωή αναφέρονται πολλοί αρχαίοι Έλληνες ιστορικοί, μέχρι και μάχες έχουν διακοπεί αναφέροντας πως εμφανίστηκε μια φλεγόμενη ασπίδα από τον ουρανό και ιπτάμενο πυθάρι. Τώρα θα μου πείτε μυθοπλασίες και βλακείες του κάθε ιστορικού. Αλλα…έτσι έλεγαν και για την Τροία, μέχρι που ανακαλύφθηκε απέναντι και μείνανε με το στόμα ανοιχτό.😯
  Οτιδήποτε έχει γραφτεί από Αρχαίο Έλληνα ιστορικό είναι 100% αλήθεια.Αυτα που μας διδάσκουν οι μασονοδουλοι στα σχόλια για την ιστορία μας είναι 100% διαστρεβλωμένη και έχουν αντικατασταθεί αλήθειες με ψευδη.
  Επίσης ότι αρχαιότητα προδίδει την πραγματική ιστορία μας μπαίνει σε κοντέινερ και την κρύβουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

 2. ¨Οποιος είδε κομμουνιστή φτωχό , χοντρή δίχως γκόμενο και εξωγήϊνο στην πιάτσα να μου το πει για να το γράψω στο ημερολόγιο μου.

 3. «Υπάρχουν και ηλίθιοι που πιστεύουν στους Ε/Γ, οι έρευνες σταμάτησαν πλέον λόγω υπερπληθώρας »

Leave a Response