Επιβάλλουν ξανά τα εμβόλια COVID! Θα έχουμε δεύτερο ημίχρονο και στην Ελλάδα;

Κοινοποίηση:
ΕΜΒΟΛΙΟ

Τι μεταδίδεται από τις ΗΠΑ
Το αμερικανικό Baylor College of Medicine εξέδωσε ένα email δηλώνοντας ότι όλοι οι φοιτητές, οι διδάσκοντες και οι εργαζόμενοι πρέπει να λάβουν το νέο εμβόλιο κατά του COVID έως τα τέλη Νοεμβρίου!!!

Το email από το κολέγιο με έδρα το Τέξας που στάλθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου υποστηρίζει ότι το εμβόλιο είναι «ένα σημαντικό εργαλείο για την προστασία του εαυτού σας και των άλλων από τις επιπτώσεις του COVID» παρά το γεγονός ότι παραδέχεται ότι η «προστασία» από το προηγούμενο εμβόλιο COVID «εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου».

«Ένα ενημερωμένο εμβόλιο κατά του COVID έχει εγκριθεί από τον FDA και είναι πλέον διαθέσιμο», αναφέρει το email. «Συνιστάται μια εφάπαξ δόση για άτομα 6 μηνών και άνω. Επειδή η προστασία από τον προηγούμενο εμβολιασμό εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου και αυτό το ενημερωμένο εμβόλιο ταιριάζει καλύτερα με τα στελέχη που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή, συνιστάται η ενισχυτική δόση».

“Το διδακτικό προσωπικό, το προσωπικό και οι φοιτητές του Baylor πρέπει να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID ή να ζητήσουν ιατρική, θρησκευτική ή προσωπική εξαίρεση και πλήρη βεβαίωση έως τις 30 Νοεμβρίου.”

Το Baylor δεν είναι το μόνο ίδρυμα που επέβαλε πρόσφατα υποχρεωτικότητα για τον COVID.

Το δίκτυο του νοσοκομείου Providence νωρίτερα αυτόν τον μήνα ανακοίνωσε επίσης εντολές εμβολίου για τους φροντιστές κατά του COVID, απαιτώντας τους να λάβουν το «ενισχυτικό» εμβόλιο για τον COVID.

Αυτές οι εντολές εμβολίων έρχονται παρά τα ογκώδη δεδομένα που φέρονται να δείχνουν ότι το εμβόλιο COVID δεν αποτρέπει την μόλυνση ή την εξάπλωση του COVID.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Επίσημα δεν είναι υποχρεωτικό αλλά στην ουσία είναι υποχρεωτικό γιατί αν είσαι γιατρός ή νοσηλευτής σε νοσοκομείο και δεν το κάνεις σε διώχνουν και άντε να βρεις δουλειά αφού σε όλα τα νοσοκομεία και στις κλινικές σου ζητάνε να το κάνεις. Πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα και όταν είσαι γιατρός και έχεις χάσει 30 χρόνια σπουδών μέχρι να πάρεις ειδικότητα είναι δύσκολο να αλλάξεις επάγγελμα. 30 χρόνια σπουδών πάνε χαμένα. Οπότε εκβιαστικά το κάνεις και προσεύχεσαι να μην σου τύχει τίποτα. Πόσοι από αυτούς που το έκαναν δεν θα το έκαναν αν δεν τους εκβίαζαν; Η πλειοψηφία.

  2. Ελάτε να με βολιάσεται εβραιόσκυλα, σας περιμένω!

  3. τα στοιχεια οπου δινονται στην δημοσιοτητα περι ξεπλυματος χρηματων αποσιωπησαν οι υποκλοπές αποσιωπησαν η απατες αποσιωπησαν η δεξια νδ αν και χρεωκοπημενη απο τα βρωμικα δανεια αποσιωπησε το σκοτάδι λαμπει η λαμπα ριχνει το γενικο……και ο κολος καλα κρατει ….η αλιωση στοιχειων εγινε απ ολους για την συγκαλιψη του συστηματος οπου βρωμαει και ζεφη…..τα ιδια προσωπα????οταν η δικαστικη δομη ξεκατινιαζετε με διαπλοκες σκανδαλα και διαφυγες τοτε οτι οπλο εχεις η πιστεύεις οτι δου κανει χρηδιμοποιησε το πριν σε δολοφονησουν…..δεν παει αλλο!!!

  4. Και 500 ενέσεις να φάνε τα πρόβατα ΔΕΝ πρόκειται να ξυπνήσουν……….ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    1. Φίλε μου σίγουρα δεν θα ξυπνήσουν εδώ με τρεις και δεν ξυπνάνε…τους άκουσαν και χιλιάδες έχουν χάσει την ζωή τους μέχρι τώρα.

      1. Αν είσαι αμπολιαστη και κατω των 30 ενδιαφέρομαι για σοβαρή σχέση με σκοπό το σεξ.

Comments are closed.