Επανασύνδεση «βόμβα» για την Αννίτα Πάνια – Ανακοινώθηκε 5 χρόνια μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Καρβέλα

Κοινοποίηση:
pania_epanasyndesi_karbelas

Μια επανασύνδεση είναι στα «σκαριά» για την Αννίτα Πάνια, που έκανε την ανατροπή της, μετά το φετινό… περίπλοκο καλοκαίρι, με τα νεότερα να είναι έτοιμα να ανακοινωθούν.

Σύμφωνα με όσα είπε η Μάρτζυ Λαζάρου στο «Love it», η γνωστή παρουσιάστρια θα επανέλθει στα τηλεοπτικά πλατό στα μέσα Οκτωβρίου με ένα νέο τηλεοπτικό project. Πρόκειται για ένα βραδινό show, στα πρότυπα των late night εκπομπών που παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια η ίδια.

Η επικρατέστερη μέρα για τη μετάδοση της εκπομπής θα είναι η Τετάρτη, θα ξεκινά μετά τα μεσάνυχτα, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να «κλειδώσουν» τα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν.

Γιατί είχε αρχικά χωρίσει με το Open

Τα πρώτα «σύννεφα» της παρουσιάστριας, που έζησε δύσκολες ώρες, με τη διοίκηση του Open ήρθαν από αρχές του καλοκαιριού. Οι χαμηλές επιδόσεις της εκπομπής τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο και στις πωλήσεις των προϊόντων που προβάλλονταν μέσα από το «Ανντίτα Κοίτα».

Η παρουσιάστρια προσπάθησε πολλές φορές να πείσει και τις δυο πλευρές ότι ο χρόνος της εκπομπής ήταν μεγάλος. Ήταν πολύ δύσκολο να βρίσκει θέματα για τέσσερις ώρες που να αφορούν το τηλεοπτικό κοινό και να σημειώνουν και υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Και μάλιστα με μια πολύ μικρή ομάδα να την στηρίζει δημοσιογραφικά.

Στο φινάλε της εκπομπής ,η Αννίτα Πάνια ευχαρίστησε τον Φίλιππο Βρυώνη για την συνεργασία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο της ήταν με τον Φίλιππο Βρυώνη και όχι με το Open και είχε διάρκεια έναν χρόνο.

Πηγή: youweekly.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: