Επίθεση με βιτριόλι: Τότε θα βγάλει τη μάσκα η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Κοινοποίηση:
37bc18_ioanna_maska

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δίνει μια τεράστια «μάχη» για την ηθική της δικαίωση, μετά την επίθεση με βιτριόλι, που είχε δεχθεί, με την ίδια όμως να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα υγείας από το «χτύπημα» της 36χρονης Έφης.

Συγκεκριμένα, η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, επεσήμανε πως είναι επικίνδυνη για την υγεία της η κίνηση να πάει στο δικαστήριο. «Όλοι θεράποντες ανησυχούμε. Ξέρει ότι θα έχει κόστος. Το ιδιαίτερο με περίπτωσή της, είναι το άδικο. Ήταν στοχευμένο θύμα που δέχτηκε κακία». Συνολικά έχει κάνει 9 επεμβάσεις στο Θριάσιο αλλά έχει πάει και στο εξωτερικό για συμβουλές.

Τα χειρουργεία θα ξαναρχίσουν όταν θα είναι έτοιμη. Όπως είπε η κ. Καλοφώνου «η μάσκα φοριέται γιατί έχει σημεία που θέλουμε οι ουλές να γίνουν πιο επίπεδες. Κάθε φορά που θα χειρουργείται, θα πρέπει να τη φορά για ένα χρόνο. Δυστυχώς δεν έχουν τέλος αυτά τα πράγματα. Κάθε χειρουργείο έχει πόνο. Και όταν εκτίθεται στον ήλιο θα πονά».

Πότε θα βγάλει τη μάσκα;

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κ. Ν. Αλεξανδρή, «είναι πολύ πιθανό η Ιωάννα να βγάλει τη μάσκα όταν αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη. Το δικαστήριο έχει δυνατότητα να κλητεύσει μάρτυρες νέους που δεν έχουν κληθεί. Εφόσον έχουμε αποδείξεις για βαθμό συμμετοχής του καθενός».

«Αν κάποιοι τη βοήθησαν, θα κληθούν να εξετασθούν. Δικαίωμα της κατηγορούμενης είναι να μην εμφανιστεί στη δίκη. Αλλά κάποια στιγμή θα υποχρεωθεί». Σε κάθε περίπτωση όσα χρόνια και αν καταδικαστεί, όπως είπε, θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που η Ιωάννα θα πρέπει να εγχειρίζεται

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: