Επίθεση με βιτριόλι: «Το αυτί της Ιωάννας έχει εξαφανιστεί – Δεν μπορεί να βγει στο φως» λέει ο δικηγόρος της

Κοινοποίηση:
720_776824_4572363c43-903eca0e1ef449b2

Για την κατάσταση της υγείας της Ιωάννας, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι πέρυσι στην Καλλιθέα, μίλησε ο δικηγόρος της.

«Η Ιωάννα είναι μόνιμα στο σπίτι και δεν μπορεί να βγει στο φως» ανέφερε στην εκπομπή «ΣΚ παρέα» με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο Απόστολος Λύρας. Αναφερόμενος στην απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών να παραπέμψει την κατηγορούμενη να δικαστεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, δήλωσε: «Αποφάνθηκε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ότι η κατηγορούμενη κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Είχε ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά να της κάνει απλά ζημίες, αλλά το βούλευμα αναφέρεται σε τόσο μεγάλη ποσότητα, που λιώσανε οι τοίχοι όπου ακούμπησε το υγρό με αποτέλεσμα να έχει συμβεί αυτή η βλάβη στην κοπέλα».

Ωστόσο, επεσήμανε, πως η έκταση των τραυμάτων του θάματος καθιστούν «πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθει».
«Έχει εξαφανιστεί το αυτί της, δεν κάνει να εκτεθεί στο φως γιατί πονάει πολύ»

Όπως τόνισε ο κ. Λύτρας, «με τη βλάβη που έχει η Ιωάννα είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθει. Το ένα της αφτί έχει εξαφανιστεί, το μάτι της έχει πρόβλημα, κυκλοφορεί μόνιμα με μάσκα, δεν κάνει να εκτεθεί στο φως γιατί πονάει πάρα πολύ, έχει κάνει ήδη 8 χειρουργεία και πρόκειται να κάνει πάρα πολλά ακόμα. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα κάνει άλλα 10 χειρουργεία».
«Δεν εργάζεται, δεν πληρώνεται, και είναι ένα κορίτσι με ελάχιστα χρήματα» είπε, ακόμη, και επεσήμανε πως το κόστος των επεμβάσεων είναι πολύ μεγάλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: