Επίθεση με βιτριόλι: Σε δίκη παραπέμπεται η 35χρονη που επιτέθηκε στην Ιωάννα

Κοινοποίηση:
Ӵﭠũ󡣣嫝ᠯ䧣稧ꥠ᰼��砣�ꡠ㩡 �尟襳砬堢鴱鼫頳堣�ꡠ󴧭 ʡ뫩蝡, Н찴砱1 ɯ�ﵠ2020 (EUROKINISSI/ӉˇӠх̐PǓ)

Σε δίκη παραπέμπεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ 1510/2021 βούλευμα του συμβούλιου πλημμελειοδικών Αθηνών η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι παραπέμπεται να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά της Ιωάννας.

«Από την πρώτη στιγμή είχα αναφερθεί ότι η πράξη θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως απόπειρα ανθρωποκτονίας και όχι ως βαριά σκοπούμενη βλάβη, διότι από όλα τα στοιχεία τις δικογραφίας προκύπτει ότι η κατηγορούμενη είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα» τονίζει ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. κατέστρεψε με δόλο για πάντα την ζωή μιας κοπέλας που δεν της είχε κάνει τίποτα! νομίζω η τιμωρία πρέπει να είναι ανάλογα βαριά..

  2. Άντε με την μαλακισμενη, πέρα δοθε βόλτες που τις πληρώνουν οι πολίτες. Τρελή και κακια είναι. Ένα χρόνο δεν μιλάει το ζώον σκέφτεται την μαλακια που έκανε και πως θα τα μαγειρέψει με τον γκάνγκστερ δικηγόρο της για να γλυτωσει. Μα καλα τόσα στοιχεία υπάρχουν γιατί δεν την χώνουν μέσα μια και καλή. Δεν θα έπρεπε να έχει δικαίωμα ούτε για υπεράσπιση. Κατέστρεψε την ζωή μια κοπέλας και την οικογένεια της. Έλεος πια με τις κωλυσιεργίες του συστήματος. Όλοι οι Δολοφόνοι, ανώμαλοι και κλέφτες είναι ελεύθεροι. Αίσχος.

Leave a Response