Επίθεση με βιτριόλι: Είχε συνεργό η 35χρονη κατηγορούμενη; Τι είπε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της Ιωάννας

Κοινοποίηση:
2-16

Μπορεί η 35χρονη που φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό να βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα ύστερα από τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν, ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχει κι άλλο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση και κυκλοφορεί ελεύθερο. Αυτό αποκάλυψε ο δικηγόρος της 33χρονης Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, τονίζοντας ότι οι Αρχές ερευνούν την συνέργεια άλλου ατόμου.

Μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος του θύματος της αποτρόπαιας επίθεσης με το βιτριόλι, υποστήριξε ότι η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει ενδελεχώς κινητό και υπολογιστή της φερόμενης ως δράστιδος, ώστε να βρει από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι και εάν αυτός που της το έδωσε γνώριζε για ποιον λόγο το ήθελε. Αν φτάσουν στην άκρη του νήματος, ίσως ανακαλυφθεί και η συνέργεια τρίτου προσώπου στο έγκλημα.

Επίσης η Αστυνομία διερευνά και ποιος προμήθευσε την 35χρονη με τα ηλεκτρονικά μέσα με τα οποία φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα, πολύ καιρό πριν από την επίθεση. Ο κ. Λύτρας εξέφρασε επίσης την ευχή, η κατηγορούμενη να απολογηθεί, ώστε η Ιωάννα να πάρει τις απαντήσεις που περιμένει, ενώ συμπλήρωσε μετά λύπης πως κανείς από την οικογένειά της, εκτός από τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, δεν ήρθε σε επαφή μαζί του ή με την ίδια την Ιωάννα για να της πει μια ανθρώπινη κουβέντα για τον εφιάλτη που βιώνει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν νομίζω ότι είχε συνεργό. Η ίδια πιστεύω ότι ήταν συνεργός κάποιου για λογαριασμό του οποίου έκανε ότι έκανε. Αν όντως την επίθεση την έκανε για τους λόγους που ακούσαμε από τα ΜΜΕ, πιστεύω ότι χρωστάει πολλά της Μηχαλούς. Επειδή δεν πείθομαι σε αυτό, περιμένω να ακούσω και τι θα μας πει όόόταν μιλήσει και σίγουρα θα χρειαστεί αποκρυπτογράφησση. Έχει καλό σύμβουλο σε αυτό, είναι καλός μετασχηματιστής, μπορεί να βγάλει όποια τάση του ζητήσεις.

  2. Φυσικά κάποιος την βοήθησε το πως βρήκε το βιτριόλι και το πως βρήκε τη συσκευή και πιος έβαλε τη συσκευή να παρακολουθείτο αυτοκίνητο της Ιωάννας
    Πρέπει να ψάξουν τα μέλη της οικογένειας της και φίλους της επίσης κατά τα αλλά εινε φυλακή και καμμία δεν την έδειρε φαίνεται προστατεύεται από Κεχαγιόγλου φίλο Μητσοτακη,δεν ντρέπονται οι φυλακισμένες τέτοια ξεφτίλα

Leave a Response