Επίθεση με βιτριόλι – Ένταση στην δίκη: «Δεν ανέχομαι bullying»

Κοινοποίηση:
9f3255127f0e5f4b771948dba57a302b_L

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαραντζούλα τον Μάιο του 2020.

Η δίκη συνεχίζεται με την αγόρευση του δικηγόρου της κατηγορούμενης Έφης με τον ο κ. Κεχαγιόγλου, ο οποίος ανέφερε ότι η εντολέας του δεν ζητά να της αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

«Τι θα μπορούσε να κάνει; Να βοηθήσει οικονομικά για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας. Προέρχεται όμως από φτωχή οικογένεια, που δεν διαθέτει χρήματα. Η ίδια ζούσε μόνο με το μισθό της. Για τον λόγο αυτό η υπεράσπιση δεν θα ζητήσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου.
Εξέφρασε δε για μια ακόμη φορά τη συμπάθεια του στην Ιωάννα, υπογραμμίζοντας όμως ότι δεν παύει να είναι υπερασπιστής. «Υπερασπιζόμαστε ανθρώπους και όχι αδικήματα» σημείωσε προκαλώντας αντιδράσεις από την Ιωάννα. Τότε είπε:

«Δεν ξεκινάμε καλά. Δεν ανέχομαι ούτε μπούλινγκ από κανένα. Σέβομαι το θύμα να σεβαστούν όλοι εδώ μέσα τον ρόλο μου ως δικηγόρου υπεράσπισης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Σακούλη ποιος σου έχωσε τα φράγκα για να υπερασπιστείς την φτωχή βιζιτού;;;;;;; Μήπως αυτοί που βρίσκονται από πίσω…..;;;;;;;

Leave a Response