Επίδομα παιδιού: “Τελικά όλοι είμαστε μεγιστάνες σε αυτή τη χώρα”

Κοινοποίηση:
επιδομα παιδιου

Πολλοί γονείς είδαν το βοήθημα του κράτους, ήτοι το επίδομα του παιδιού να μειώνεται και σε πολλούς να μην δίνεται κιόλας. Η αλλαγή συντελεστών στο επίδομα, έφερε τεράστιες αλλαγές στα οικονομικά των γονιών, όπως καταγγέλει και ο αναγνώστης μας.

Διαβάστε τι συνέβη σε εκείνον:

“Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει ή αν έχει καταλάβει ο κόσμος τι έχει γίνει με το επίδομα παιδιού. Ένας άνθρωπος από το Μάρτιο του 2020 έως το Μάιο του 2021 με ελάχιστους μήνες που δουλέψαμε, ήμασταν σε αναστολή και τώρα ξαφνικά που άλλαξαν τους συντελεστές μας ανέβασαν κλίμακα. Από 70 ευρώ το μήνα το επίδομα του παιδιού το πήγαν  42 ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε ένας άνθρωπος που όταν δούλευα έπαιρνα 590 ευρώ το μήνα και 534 από τις αναστολές θεωρούμε πλούσιος και από 70 ευρώ πρέπει να μου δίνουν 42 ευρώ το μήνα για το παιδί. Τελικά είμαστε όλοι μεγιστάνες σε αυτή τη χώρα γ*** τα υπουργεία τους”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ που διαμαρτύρεται , ας πρόσεχε , και καλο θα ειναι να μάθει αριθμητική , πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμο και διαίρεση , εαν ήξερε θα έβλεπε πως τα χρηματα που πρεπει να διατεθούν για επιδόματα τα μοιράζετε με τα εκατομμύρια μεταναστών που βρίσκονται στην χώρα, οπότε και τα 42€ πολλά ειναι και να εύχεται να παραμείνουν τοσα γιατι οι μετανάστες γεννοβολούν

    χαχαχαχα

  2. Ναι, όποιος γεννοβολάει σήμερα στην Ελλάς και έχει παιδιά, είναι είτε μεγιστάνας είτε ανεγκέφαλος.

  3. Το “τρελό κουνέλι” έχει δίκιο. Φροντιστε να ψηφίζετε και φυσικά, προσεξτε τί ακριβώς ψηφίζετε.

  4. Το θέμα δεν είναι να γ****τε τα υπουργεία τους, το θέμα είναι να μη τους βάζετε στα υπουργεία….

  5. Τα επιδόματα τα γερα είναι μόνο για τους μετανάστες. Εγώ σας λέω παίρνουμε 70ευρω το μήνα για το παιδί μας έτσι; Για πείτε μου αξιότιμοι κυβερνώντες τι θα πρωτοπαρω στο παιδί μου με 70ευρω; Ρουχισμό,γάλα,φαγητό; Τι ρε κ@@@κρατος; Απλά ρωτώ.

Leave a Response