«Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: Υπάγονται 12.579 ωφελούμενοι με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό παρεμβάσεων 308.893.489 ευρώ

Κοινοποίηση:
Enoikia -M-proti-katoikia-akinita-enoikio

Υπάγονται συνολικά 12.579 ωφελούμενοι στη δράση «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό παρεμβάσεων 308.893.489 ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, η συνολική επιλέξιμη δημόσια δαπάνη των πράξεων ανά Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθεί, δεν θα υπερβεί την εκχωρημένη συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη, οι ωφελούμενοι έχουν την υποχρέωση να ενημερώνονται μέσω του πληροφοριακού συστήματος της διαδικτυακής πύλης του Προγράμματος Εξοικονομώ-Αυτονομώ (https://exoikonomo2020.gov.gr) σχετικά με την υπαγωγή της αίτησης τους στο πρόγραμμα και να αποδεχθούν ηλεκτρονικά την απόφαση υπαγωγής. Σε περίπτωση δε, που έχουν επιλέξει την μερική ή συνολική κάλυψη της ίδιας συμμετοχής με δανεισμό, απευθύνονται στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους για την υπογραφή δανειακής σύμβασης.

Η σχετική απόφαση έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα για το ΕΣΠΑ, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (http://www.antagonistikotita.gr/epanek/news.asp?id=1230).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: