Εξελίξεις στο θάνατο του ποδοσφαιριστή – Είχε δηλωθεί από την Δευτέρα η εξαφάνισή του – Βρέθηκε δεμένος στον λαιμό

Κοινοποίηση:
Νίκος Τσουμάνης1

Κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ιατροδικαστής βρίσκονται στη Μαρίνα της Νέας Κρήνης, στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, Νίκος Τσουμάνης
Σύμφωνα με τις Αρχές το αυτοκίνητο του 30χρονου ποδοσφαιριστή εντοπίστηκε νωρίς τα ξημερώματα σε μια περιπολία της αστυνομίας στη μαρίνα της Νέας Κρήνης.

Όταν οι αστυνομικοί έριξαν φως με τον φακό τους μέσα στο αυτοκίνητο, είδαν τον άνδρα να έχει στο λαιμού του τρία tire up.  Σύμφωνα με τις Αρχές ο 30χρονος αναζητούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας από την φίλη του. Άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην Αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για το θάνατο του ποδοσφαιριστή. Προανάκριση για το θλιβερό περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Καλαμαριάς. Ο Νίκος Τσουμάνης, αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό το καλοκαίρι ενώ στο παρελθόν πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. κρίμα νέο παιδί… λένε για αυτοκτονία, αλλά να δεθεί στο λαιμό με tie wrap
    ο ίδιος ώστε να πάει απο ασφυξία, μου κάνει πολύ παράξενο…

    Αν του το έκανε κάποιος άλλος, πρέπει να αναζητηθεί το ποιος και το γιατί
    αλλά αυτό προϋποθέτει αστυνομία με δυνατούς ερευνητές που να υπηρετούν
    τους πολίτες κι όχι τους κοπρίτες…

  2. Η ΘΕΣΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ Κ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ

Comments are closed.