Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 31χρονης στη Δάφνη: Οι αστυνομικοί δεν βγήκαν καν από το περιπολικό

Κοινοποίηση:
5350805

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθαν νέες αποκαλύψεις σχετικά με την δολοφονία της 31χρονης στη Δάφνη από τον σύζυγό της και τη μη επέμβαση της αστυνομίας όταν είχε κληθεί λίγες ημέρες πριν για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στις 10 με 11 Ιουλίου γειτόνισσα του ζευγαριού επικοινωνεί με το κέντρο άμεσης δράσης , το 100.

Κάνει λόγο για ενδοοικογενειακό επεισόδιο στη Δάφνη, είναι σαφέστατη ενώ αναφέρει ότι υπάρχει μέσα στο σπίτι και ανήλικο παιδί. Έδωσε μάλιστα τα δικά της στοιχεία ταυτότητας το δικό της κουδούνι, γιατί το κουδούνι του ζευγαριού είχε αλλάξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιπολικό έλαβε σήμα υψηλής προτεραιότητας να πάει όσο το δυνατόν συντομότερα στο σημείο  κάτι το οποίο είναι και  καταγεγραμμένο, ωστόσο  το περιπολικό φαίνεται να φτάνει 25 λεπτά αργότερα.

Εκτός από την καθυστέρηση υπάρχει και συνέχεια… Οι δύο αστυνομικοί, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, που φαίνεται να επιβεβαιώνονται δεν βγήκαν καν από το περιπολικό. Φέρονται να ανοιγόκλεισαν τα παράθυρα του περιπολικού, στη συνέχεια διαβίβασαν στο κέντρο ότι δεν υπάρχει κάποιος να τούς υποδείξει το διαμέρισμα στο οποίο υπάρχει το ενδοοικογενειακό επεισόδιο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Οι δύο αστυνομικοί εντοπίστηκαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει συστήσει ειδική υπηρεσία Αντιμετώπισης της Ενδοοικογενειακής Βίας και έχουν δοθεί από την πρώτη στιγμή σαφείς οδηγίες και εντολές για την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση των περιστατικών.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ω πεφτω απο τα συννεφα, οι μπ@τσοι παντα στα σοβαρα περιστατικα μετα απο μιση ωρα σπευδουν μονο για καταγραφη και οχι εμπλοκη.

    1. Δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί το ίδιο παιδιά. Υπάρχουν οι αδιάφοροι με καφέ και ντόνατς, υπάρχουν και οι δυναμικοί που τιμούν πραγματικά τον ρόλο τους.

Leave a Response