Εξαρθρώθηκε παράνομος οίκος ανοχής στην Ομόνοια – 26 συλλήψεις από την Αστυνομια

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Είκοσι έξι άτομα, 15 άνδρες και 11 γυναίκες, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σε παράνομο οίκο ανοχής, στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο ελέγχων στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε οίκος ανοχής σε διώροφο κτίριο, στην περιοχή της Ομόνοιας, στον οποίο υπήρχαν 26 άτομα.

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να διενεργήσουν σχετικό έλεγχο, αλλά μόλις τους είδαν τα άτομα αυτά σφράγισαν από μέσα την κεντρική είσοδο και τις εσωτερικές πόρτες, προκειμένου να αποτρέψουν τον επικείμενο έλεγχο.
Στη συνέχεια, οργανώθηκε επιχείρηση εισόδου στο κτίριο, με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής. Στο χώρο εντοπίστηκαν δύο γυναίκες, ως προσωρινά υπεύθυνες, να λειτουργούν τον οίκο ανοχής ο οποίος είχε σφραγιστεί, εννέα γυναίκες ως εργαζόμενες και δεκαπέντε άνδρες ως πελάτες, παραβιάζοντες όλοι τις διατάξεις περί αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.
Σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στον εκμισθωτή και ιδιοκτήτη του κτιρίου επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και στις προσωρινά υπεύθυνες πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Παράλληλα, σε βάρος επτά εκ των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

 1. Γιατί δεν πάνε και στα βόρεια προάστια σε κάτι περιεργες βιλες να πιάσουν και εκεί τις παράνομες πουτ@νιτσες πολυτελειας ?????? Εκεί κάνει τζιζζζ. Εκεί δεν έχουν τα κακαλα να πάνε.

 2. Σωπάτε μωρέ κάνουνε και απελάσεις; Α ρε μυτουλάκι λίγο ακόμη και την καθάρισες τη χώρα πρρρρρρρρ!!!!

 3. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΡΕΖΙΛΗΔΕΣ Ο ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ????ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ?????ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΒΡΕΞΕΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ !!!!

  1. Βρε βλακαμά, διάβασε πιο προσεκτικά το άρθρο!

   -Παράλληλα, σε βάρος επτά εκ των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της απέλασης.-

   ΤΙ ΔEN KATAΛABAINEIΣ;;;;;;;;;;;

Leave a Response