Εναντίον της εξουσίας ο σκύλος του Τζο Μπάιντεν! Δάγκωσε αστυνομικό για 11η φορά

Κοινοποίηση:
biden-commander

Ο σκύλος του Τζο Μπάιντεν το βράδυ της Δευτέρας δάγκωσε ακόμα ένα άτομο από το προσωπικό του Λευκού Οίκου. Πρόκειται για την 11η επίθεση του Commander.

Εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών του Λευκού Οίκου ανακοίνωσε πως ο δύο ετών σκύλος του Τζο Μπάιντεν, το βράδυ της Δευτέρας δάγκωσε μία ένστολη αστυνομικό στην οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του Λευκού Οίκου.

Ο Commander είναι ένας γερμανικός ποιμενικός δύο ετών. Μάλιστα, τον Ιούλιο ο Commander έκανε ειδική εκπαίδευση γιατί ήδη είχε δαγκώσει πολλά άτομα από το προσωπικό του Λευκού Οίκου.

«Όπως έχουμε σημειώσει και παλαιότερα, ο Λευκός Οίκος μπορεί να είναι ένα αγχωτικό περιβάλλον για τα οικογενειακά κατοικίδια και η Πρώτη Οικογένεια συνεχίζει να εργάζεται για τρόπους για να βοηθήσει τον σκύλο Commander να χειριστεί τη συχνά απρόβλεπτη φύση των εδαφών του Λευκού Οίκου», δήλωσε η Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ, εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Commander έχει δαγκώσει τουλάχιστον 11 άτομα από τον Οκτώβριο, ενώ δείχνει μια προτίμηση στους ένστολους.

Ένα από τα θύματά του κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στον μηρό και τον βραχίονα. Σημειώνεται πως και ο άλλος σκύλος του ζευγαριού ο Major, εστάλη τελικά στο Ντέλαγουερ μετά από μια σειρά επιθέσεων στον Λευκό Οίκο. Πλέον υπάρχουν σκέψεις ο Commander να φύγει κι αυτός για το Ντέλαγουερ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: