Εμμονή έχει πάθει να μας κλείσει όλους μέσα! Βασιλακόπουλος: “Να απαγορευτούν οι μεικτοί χώροι στην εστίαση”

Κοινοποίηση:
Βασιλακόπουλος

Την “τιμωρία” όσων δεν έχουν εμβολιαστεί θέλει ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος ζητά την απαγόρευση των μεικτών χώρων στην εστίαση.

«Tα μέτρα δεν τηρούνται σχεδόν πουθενά, ο κόσμος έχει αποφασίσει ότι δεν θα τα ακολουθεί», τόνισε ο καθηγητής.

Ως λύση στην έξαρση της διασποράς του ιού ο κ. Βασιλακόπουλος πρότεινε να απαγορευτεί η χρήση μεικτών χώρων στην εστίαση, με αυτούς να λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους τόσο μέσα όσο και έξω από τα μαγαζιά

Παράλληλα , σημείωσε πως θα πρέπει να γίνει επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ομάδες ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο

«Είναι αστείο σε ένα κατάστημα όλοι οι θαμώνες να πρέπει να είναι εμβολιασμένοι και εργαζόμενοι να μπορούν να είναι ανεμβολίαστοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την επόμενη μέρα της πανδημίας τόνισε, πως θα σημειωθεί αύξηση κρουσμάτων ωστόσο δεν θέλησε να κάνει ακριβή πρόβλεψη, διότι όπως είπε, «χάνεται η εμπιστοσύνη του κόσμου στην επιστήμη» αν δεν επαληθευτεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τα μαύρα ΧΆΛΙΑ σου όταν τα βλέπω με ζαλίζουνε και την καρδιά μου συγκλονιζουνε …

  2. Γιά τήν μίζα τού Οβριού σκίζεται ό ψυχάκιας μέ τά αλλούτερα μάτια.
    Γιάννης Λάκων

  3. Παρε κανενα φυσοκαλαμο απο την πφαιζερ και αρχισε εσυ να εμβολιαζεις τον κοσμο ,βαρα στο ψαχνο, μας τα επρηξες, αυτο που κανετε στα βρωμοκαναλα που απορω αν σας παρακολουθουν οι κατω των 60 λεγετε ΨΠ Ψυχολογικος υβριδικος πολεμος. Αμε και στον γεροδιαολο που πιστευεις βλημα.

Comments are closed.