“Ελ Πάσο”, στον Δήμο Αιτωλικού. Συνεχείς πυροβολισμοί και ριπές όπλων από καταυλισμό γύφτων. Ταμπουρωμένοι οι κάτοικοι καταγγέλλουν…

Κοινοποίηση:
oplo-fysiggia

Αυτό που μας περιγράφουν αυτές τις ώρες κάτοικοι της περιοχής Αιτωλικού, με ανύπαρκτη αστυνομία του εκεί τοπικού ταξίαρχου και “γαϊδουριά” του Δημάρχου της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου (όπου υπάγεται το Αιτωλικό), είναι άνευ προηγουμένου. 

Όπως κατήγγειλαν στα τηλέφωνά μας κάτοικοι της περιοχής, τσιγγανόγυφτοι από διπλανό καταυλισμό, εδώ και 5 ώρες έχουν σηκώσει τον τόπο με συνεχείς πυροβολισμούς προς πάσα κατεύθυνση με άμεσο κίνδυνο να τραυματίσουν ή να σκοτώσουν από τις ριπές όπλων και τις μπαταριές.

Οι κάτοικοι έχουν ενημέρώσει Δήμο και αστυνομία αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. “Ήρθε, μάζεψε τις ψήφους και εξαφανίστηκε ο νεοδημοκράτης Δήμαρχος ο κ.Λύρος. Όσον αφορά τον ταξίαρχο της αστυνομίας, πέρα βρέχει”.

Ρωτάμε: Έχουν άδικο οι κάτοικοι; Λένε ψέμματα; Καταγγέλουν ψευδώς;

Αναμένουμε άμεση απάντηση, γιατί έχουμε δημοσιογράφο στην περιοχή που μας λέει τα ίδια και χειρότερα.

Εισαγγελέας, δεν υπάρχει στο Μεσολόγγι για να ενημερωθεί από τις τοπικές αστυνομικές αρχές;

Ή σήμερα, ανήμερα δεκαπενταύγουστου, είναι όλα κλειστά; 

Θα χυθεί αίμα εκεί και μετά θα λένε όλοι ότι έπεσαν απ’ τα σύννεφα. Σοβαρευτείτε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΦΑΤΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΟΣΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ…ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ Π@ΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ…ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ

    1. Τραβά φτυστα μπούτια σου ρε ανισορροπε.

      1. Τι λες μωρή λινάτσα; Τότε ας πάνε οι μπάτσοι σε καταυλισμό γύφτων να κάνουνε έλεγχο για μάσκες, έτσι για να δούμε τι θα γινει. Να δεις γέλιο που θα ρίξουμε όταν θα σκορπάνε σαν τις κατσαρίδες στο φώς όταν θα τρώνε τις μπαταριές απο το γυφταριό. Αϊντε ξυπνάτε ρε βλάκες ραγιάδες.

Comments are closed.