Ελληνικό δημόσιο! Ζητάνε rapid test απο τους πολίτες και δεν έχουν μηχάνημα να το σκανάρουν!

Κοινοποίηση:
Rapid-test-1244643-RAPID-696x419

Και δεν είχαν το κατάλληλο μηχάνημα να σκανάρουν το rapid test και του έκαναν και επίθεση. Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν πολίτης επιχείρησε να κάνει τη δουλειά του σε ένα απο τα ΚΕΠ του νομού.

Διαβάστε τι ακριβώς έγινε:

Την Παρασκευή 12-11-21 πήγα στα ΚΕΠ Ηρακλείου (Νικ.Πλαστήρα οδός). Πριν 5` είχα κάνει ράπιντ τεστ και το είχα σε φωτο στο κινητό μου. Η υπάλληλος στην είσοδο, (ώρα 18.30), μου απαγόρευε την έλευσή μου στο χώρο, διότι δεν υπήρχε στα ΚΕΠ κινητό με την ανάλογη εφαρμογή.

Αγενέστατη μου ζητούσε να φύγω. Της εξήγησα οτι είμαι νόμιμος και δεν ευθύνομαι εάν ολόκληρη υπηρεσία δεν έχει την εφαρμογη για να σκανάρει το ανάλογο σήμα στο κινητό μου.

Εξακολουθούσε σε ανάγωγο ύφος ώσπου η προϊσταμένη άκουσε τι γινόταν, μου εζήτησε το ΑΜΚΑ, είδε τη νομιμότητά μου και ΟΚ. Της εξήγησα οτι ήμουν έτοιμος να καλέσω την αστυνομία, για απείθεια δημοσίου υπαλλήλου.

Ειναι μου είπαν μόλις 4 μήνες εδω και δεν ξέρει καλά η υπάλληλος. Υπηρεσία όμως και να μην έχει την εφαρμογη σκαναρίσματος πάσου και να διώχνει τον κόσμο; Φανταστείτε πόσους θα έχουν δίωξει άδικα!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι σημασία εχει εαν εχει 4 μηνες? Να φέρονται καλύτερα στον ελληνα φορολογούμενο και πολίτη.
    Μπαινουν σε καποια δουλεια ή υπηρεσία για λίγους μήνες και το παιζουν βασιλικότεροι του βασιλέως.

    Για δε το ΚΕΠ , που ζουνε? Ολες ολοι εχουν smartphone , να κατεβασουν την εφαρμογή και να εξυπηρετουν τον κόσμο.

  2. Πριν 5` είχα κάνει ράπιντ τεστ και το είχα σε φωτο στο κινητό μου.
    Ας σταματήσουμε τις μαλακίες επιτέλους. Από την στιγμή μου σου βάζουν την μπατονέτα στην μύτη, στόμα χρειάζονται 10 λεπτά για να φανεί αν το τεστ είναι θετικό ή αρνητικό. Ο χρόνος που ο καθένας θα το ανεβάσει στο gov.services είναι ένας άλλος λόγος. Μετά από 5 λεπτά σίγουρα δεν είχες τον QR κώδικα του gov.services και γι αυτόν το λόγο έκανε ο υπάλληλος, σωστά ότι έκανε. Αυτό δεν το κάνει ο εκάστοτε υπάλληλος. Αυτή είναι η οδηγία των αχρήστων της χειρότερης κυβέρνησης που πέρασε από αυτόν το τόπο. Κάνω λάθος;;

  3. ελλαδισταν 2021!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το μεγαλειο της μοριοχτυπησης στο μεγαλειο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👍👍

  4. 4μηνες ε;Τις μαλακίες της ήξερε να της λέει η μπολιασμένη στο κοσμάκη;Ενοχλήθηκε που είδε το rapid ,φαίνεται θα είναι σόι του Μητσοτάκη …..ε ρε γίδια.

  5. Εκεί την πηγαίνετε σιγά σιγά την δουλειά….απο την αρχή …έλεγχος παντού……σκλαβιά……εξευτελισμός του ανθρώπου…για να πιεις ένα καφέ με το πάσο στο χέρι……πολιτική εκμετάλλευση του κορονοοιου……(.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ

Comments are closed.