Ελληνική Λύση: Ανίκανη η κυβέρνηση να προστατεύσει ζωές και περιουσίες – Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα

Κοινοποίηση:
794c9eb9238e5286ec9ffa6cae430200_XL

Ανίκανη είναι η κυβέρνηση να προστατεύσει ζωές και περιουσίες των Ελλήνων, καθώς είναι εκτός ελέγχου η βαριά εγκληματικότητα αλλοδαπών, τονίζει η Ελληνική Λύση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, «μέσα σε λίγες ώρες είχαμε τρία σοβαρότατα περιστατικά με πρωταγωνιστές εγκληματίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στον Πειραιά, σε κεντρικό σουπερμάρκετ, εισβάλλει αλλοδαπός δολοφόνος και σκοτώνει ομοεθνή του. Στα Χανιά, αλλοδαπός εισβάλει σε μίνι μάρκετ και τραυματίζει τρία άτομα με πυροβολισμούς και ξυλοδαρμό.

Στο Καστέλι Ηρακλείου, συμμορία Πακιστανών καταδιώκει ντόπιους κτηνοτρόφους.Είναι πλέον προφανές ότι οι γειτονιές των Ελλήνων έχουν μετατραπεί σε κόλαση, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης».

Η Ελληνική Λύση, όπως υπογραμμίζει την ανακοίνωσή της, «δεσμεύεται ότι μόλις ο λαός της δώσει τη δύναμη, οι ‘ακαταδίωκτοι” αλλοδαποί εγκληματίες θα εντοπιστούν, θα ‘καταδιωχθούν’ και θα απελαθούν με συνοπτικές διαδικασίες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να μας πει η Ελληνική Λυση αν θα φέρει νόμο όπου θα επιτρέπεται να αμύνεται ο κόσμος στο σπίτι του με όπλα απέναντι στα καθάρματα που εισβάλλουν να ληστέψουν/σακατέψουν/ληστέψουν, τα καθάρματα είναι πάντα οπλισμένα και αφήνονται πάντα ελεύθερα από εισαγγελείς, ανακριτές και δικαστές για να συνεχίσουν να ληστεύουν/σκοτώνουν/εισβάλλουν σε σπίτια.

Comments are closed.